Turizmciler buluştu

Güncelleme Tarihi:

Turizmciler buluştu
Oluşturulma Tarihi: Ocak 12, 2017 14:38

Türkiye Turizm Yatırımcıları Derneği’nce (TYD) düzenlenen 2015-2016 Barlas Küntay Turizm Araştırmaları Ödül Töreni ve Geleneksel Yıl Sonu Değerlendirme Toplantısı, Sheraton Otel’de yapıldı. Geceye Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı da katıldı. 

Haberin Devamı

Turizm dünyasının önde gelen isimleri Türkiye Turizm Yatırımcıları Derneği’nin düzenlediği 2015-2016 Barlas Küntay Turizm Araştırmaları Ödül Töreni ve Geleneksel Yıl Sonu Değerlendirme Toplantısı’nda bir araya geldi. Geceye Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı’nın yanı sıra Dernek Başkanı Murat Ersoy, Dedeman Grup Yönetim Kurulu Başkanı Murat Dedeman, Güral Porselen Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Güral gibi isimler katıldı.  

Turizmciler buluştu

YENİ FİKİRLERE İHTİYAÇ VAR

Bakan Nabi Avcı konuşmasında Türk turizminin şuan içinde bulunduğu darboğazdan çıkmasının formülünün sağlık turizmi gibi alternatif turizm çeşitlerinde olduğuna inandığını söyledi. TYD Başkanı Murat Ersoy da, turizm sektörünün geliştirilmesi için yeni fikirlere ihtiyaç duyulduğunu ve alternatif pazarlara yatırım yapılması gerektiğinin altını çizdi. Konuşmaların ardından Barlas Küntay Turizm Araştırmaları Ödül Töreni’nde dereceye giren projelere ödülleri verildi. 

BAKMADAN GEÇME!