TURÇEV Yeşil Küre ödülleri törenle sahiplerini buldu

Güncelleme Tarihi:

TURÇEV Yeşil Küre ödülleri törenle sahiplerini buldu
Oluşturulma Tarihi: Nisan 29, 2010 00:00

Turizm, Çevre ve Kent Gazetecileri Derneği (TURÇEV) tarafından verilen geleneksel “Yeşil Küre” ödülleri sahiplerini buldu.

Rixos Otel’de düzenlenen ödül törenine çok sayıda siyasetçi ve basın mensubu katılırken, ünlü şarkıcı Zeynep Mansur şarkılarıyla katılanlara keyifli bir gece yaşattı.
Rixos Otel’de düzenlen ödül töreninde, Anadolu Ajansı Muğla Büro Müdürü Kenan Gürbüz “Armatör Kahraman Sadıkoğlu’nun Denizkondusu” haberiyle “Özel Haber” dalındaki ödülünü Anadolu Ajansı Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdür Dr. Hilmi Bengi’nin elinden aldı.
Çevre konusunda yayımladığı haberler nedeniyle “televizyon” kategorisinde ödüle layık görülen TRT-1’in ödülünü ise TRT-1 Kanal Koordinatörü Kürşat Özkök alırken, Çevre katagorsinde Gazete Habertürk, Dergi kategorisinde Bilim ve Ütopya Dergisi, “ajans” kategorisinde Cihan Haber Ajansı, ‘’İnternet Haber Sitesi’’ kategorisinde www.haber7.com, “Radyo” kategorisinde Radyo ODTÜ 103.1, ‘’Çevre Sayfası’’ kategorisinde Türkiye Gazetesi-Ediz Hun, “Köşe Yazarı” kategorisinde Dünya gazetesi yazarı Ali Ekber Yıldırım, “Özel Haber” kategorisinde Birgün gazetesi-Halil Özen, Show TV-Hüseyin Çözen ve Barış Kaya, “Yerel Medya” kategorisinde Kanal K (Nevşehir) ödül aldı.
‘’Donkişot Jüri Özel Ödülü’’ ise Avrupa Türkiye Turizm Konseyi Başkanı Hüseyin Baraner, Küresel Isınmaya Karşı Akülü Bisiklet Tribix’in Mucidi Hamit Keleş ve İzmir Dikili Belediye Başkanı Osman Özgüven’e verildi.
Ayrıca “Çevre Odaklı Belediye Özendirme Ödülü” ise Çankaya Belediye Başkanı Bülent Tanık’a CHP Genel Başkan Yardımcısı Yılmaz Ateş tarafından verildi. “Yeşil Küre Çevreye Katkı Ödülü’”nü ise Büyükşehir Belediyesi aldı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!