Tunalı’da yeni buluşma noktası Divan Brasserie

Güncelleme Tarihi:

Tunalı’da yeni buluşma noktası Divan Brasserie
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 29, 2007 00:00

10 Mayıs’da resmi açılışı yapılan Divan Hotel bünyesindesi Divan Brasserie İngilizce, İtalyanca ve Fransızca müzikler eşliğinde, tecrübeli garsonların hizmet ettiği sakin bir ortamda keyifli vakit geçirmek isteyenlerin yeni buluşma adresi

GÜNİZ Sokak’ta yeni açılan Divan Hotel bünyesindeki Divan Brasserie, birbirinden güzel yemekleri, modern çizgisi, sardunyalarla çevrili kış bahçesi ve sıcak atmosferi ile Tunalı Hilmi’deki yeni buluşma noktası.

Koç ailesinin üst düzey katılımıyla 10 Mayıs’da resmi açılışı yapılan Kavaklıdere’deki Divan Hotel, başkente Divan Brasserie ayrıcalığını da getirdi. Divan Brasserie’de lezzet avcılarını bekleyen, ünlü şef Ali Açıkgül’ün yeteneği ile tecrübesini buluşturan birbirinden güzel tatlar arasında taş fırında yapılan İtalyan pizzalar, hamur işleri, Hint usülü tanduri, deniz ürünleri, İstanbul’dan yarı pişmiş halde gelen orijinal İtalyan chipata ekmeği, kaburga, nar özlü panna cotta ve ithal şaraplar dikkat çekiyor.

ŞEF’İN TABAĞI

İngilizce, İtalyanca ve Fransızca müzikler eşliğinde, tecrübeli garsonların hizmet ettiği sakin bir ortamda keyifli vakit geçirmek isteyenlerin yeni adresi haline gelen Divan Brasserie, belli zamanlarda Şef’in tabağı başlığı altında çeşitli özel tatlar da sunuyor. Bu kapsamda Mayıs ve Haziran’da Brasserie’de ıspanaklı risotto eşliğinde teriyaki soslu kaburga, ızgara hellim peyniri eşliğinde taze baharatlı domates konfit salata, kuşkonmazlı deniz tarağı, naneli kavun çorbası ve nar özlü panna kotta yiyebilirsiniz.

ANKARA’DAKİ TEK TANDURİ

Divan Brasserie’nin müşterilerine sunduğu Tanduri özel bir lezzet olarak öne çıkıyor. Baharatlı yoğurtlu bir sosla hazırlanan ünlü Hint yemeği tanduriyi Ankara’da tek yapan restoran olan Brasserie, bu özel tat için Avusturya’dan özel bir tandır fırını bile getirmiş. Sabahları 07.00-10.00 saatleri arasında verilen açık-büfe kahvaltıda ise Bodrum’dan özel olarak getirilen ev reçelleri, içinde rokfor, gouda ve camambert gibi ithal lezzetlerin de bulunduğu 15 çeşit peynir, 6 çeşit sıcak ve omlet çeşitleri yer alıyor. Pazar günleri brunch keyfi yaşamak isteyenler için ise kahvaltı saat 12.00’ye kadar devam ediyor.

Divan Brasserie’de taze makarna çeşitleri ve pizzaların fiyatları 12-20 YTL arasında değişirken, sandviç çeşitlerinin fiyatları 10-16 YTL olarak belirlenmiş. Divan Brasserie öğlen ve akşam saatlerinde hizmet veriyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!