TSYD Ankara’da Tarhan dönemi

Güncelleme Tarihi:

TSYD Ankara’da Tarhan dönemi
Oluşturulma Tarihi: Eylül 21, 2022 14:37

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Ankara Şubesi’nin olağanüstü genel kurulunda başkanlığa, TRT Spor’da editör olarak görev yapan, Murat Tarhan seçildi.

Haberin Devamı

Ankara Ticaret Odası (ATO) Kongre Merkezi’nde, Divan Başkanlığını Umut Çevik’in yaptığı kongrede; Murat Tarhan, Metiner Erdem ve Ali Erdoğan, başkanlık için yarıştı. Genel kurulda, bir önceki yönetim, faaliyet yönünden oy birliğiyle; denetleme yönünden ise oy çokluğuyla ibra edildi. Genel kurulda başkanlığa 67 oy alan Murat Tarhan seçilirken, Metiner Erdem 35, Ali Erdoğan ise 12 oy aldı.
Murat Tarhan’ın yönetim kurulunda; Mustafa Abadan, Özgür Şahiner, Bülent Karadaş, Timuçin Nalbant, Orhan Kemal Erkılıç ve Erhan Karadağ yer aldı. Başkan Murat Tarhan, birlik ve beraberlik içinde, Türkiye Spor Yazarları Derneği Ankara Şubesi’nde başarılı çalışmalar yapma hedefiyle yola çıktıklarını belirtip, “Farklı projelerimizi zaman içinde hayata geçirmeyi planlıyoruz. TSYD çatısı altındaki üyelerimizle sürekli fikir alış verişi içinde olacağız” diye konuştu.

BAKMADAN GEÇME!