Tiyatroda nöbet başladı

Güncelleme Tarihi:

Tiyatroda nöbet başladı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 23, 2019 09:05

Devlet Tiyatroları tarafından ilki geçtiğimiz sezon gerçekleştirilen ‘Nöbetçi Tiyatro’ uygulaması 2018-2019 tiyatro sezonunda yeniden başladı. Projeyle, Devlet Tiyatroları haziran ayının sonuna kadar sanatseverlerle buluşmaya devam edecek ve perdeler hiç kapanmayacak.

Haberin Devamı

Devlet Tiyatroları Genel Müdürü Mustafa Kurt, ‘Nöbetçi Tiyatro’ uygulamasıyla ilgili yaptığı açıklamada, “Nöbetçi tiyatrolarda, yıl içinde sahnelenmiş en beğenilen oyunların gösterimine devam edilecek. Uygulamamız sayesinde birbirinden farklı kapalı gişe oyunlarımızı seyircilerimizle yeniden buluşturacağız” dedi.

5 FARKLI OYUN

Tiyatroseverler Nöbetçi Tiyatro sayesinde bu sene de Antalya, Trabzon, İzmir ve Bursa Devlet tiyatrolarının kapalı gişe oyunlarını izleme fırsatı yakalayacak. Oyunlar, Küçük Sahne’de Ankaralı izleyicilerle buluşacak. Antalya DT tarafından sahnelenen ve dün başlayan ‘Dördüncü Ay’ 25 Mayıs’a kadar, Trabzon DT tarafından sahnelenen ‘Ben Ödüyorum’ 28 Mayıs-1 Haziran, İzmir DT tarafından sahnelenen ‘Kaşıkçılar’ 11-15 Haziran, Bursa DT tarafından sahnelenen ‘Akide Şekeri’ 18-22 Haziran, yine Antalya DT tarafından sahnelenen ‘Godot’yu Beklerken’i Beklerken’ 25-29 Haziran tarihleri arasında Ankaralılarla buluşacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!