Terk etme yardım et

Güncelleme Tarihi:

Terk etme yardım et
Oluşturulma Tarihi: Kasım 10, 2020 15:16

İnci Anne’nin Hayvan Barınağı’nda 17 yıldır sokak köpeklerine bakan İnci Aksoyoğlu, soğuk kış günleri öncesinde can dostlarına yemek ve barınma yardımı yapacak gönüllülerin desteğini bekliyor.

Haberin Devamı

İnci Aksoyoğlu Ankara Patili Canları Koruma Derneği Başkanı Hatice Çiçek ile birlikte Tarım ve Orman Bakanlığı’nın Karşıyaka’da tahsis ettiği arazide Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin de desteğiyle 450 köpeğe annelik yapıyor. Kış mevsiminin yaklaştığına dikkat çeken İnci Aksoyoğlu, “Buradaki amaç sokağa terk edilen hayvanları kaderine terk etmemek. Biz para yardımı kabul etmiyoruz, bu işi severek yapacak destekçilere ihtiyacımız var” diyor. Aksoyoğlu’nun hayvanseverlere çağrısı şöyle:

Terk etme yardım et


İNSAN GÜCÜNE İHTİYAÇ VAR

“Hayvanların üşümesini engellemek ve güvenliği sağlamak için maddi desteğin yanında insan gücüne de ihtiyacımız var. Şu anda barınağın etrafına çekilecek tellerin tamamlanması için yardım edecek kişilere, hayvanların taşınması için kafesler ve kulübelere ihtiyacımız var. Bir günde en az 12 paket mama ihtiyacımız var. Mama sıkıntısı çekmemek için sürekli destek gerekiyor. Yardımlarla bu barınağı ayakta tutacağız. Para yardımını asla kabul etmiyoruz. Buradaki amaç sokağa terk edilen hayvanları kaderine terk etmemek.

Terk etme yardım et


BAKAMAYACAĞINIZ HAYVANI ALMAYIN

Haberin Devamı

Son olarak önceki hafta özel bir şirket bize 1 haftalık mama yardımında bulundu. Allah razı olsun. Binlerce firma var. Herkes bir ucundan tutsa burada canlılara hak ettikleri yaşamı sunacak bir ortam kurabiliriz. Bakamayacağınız hayvanı evinize alarak sokağa terk edeceğinize gelin buradakilere destek olun. Ya da sokağa bırakmayın burada beraber bakalım.”

Terk etme yardım et


İNŞAAT PROJELERİNİN ARASINDA KALMIŞTI

Ağustos ayına kadar Ankara’nın Eryaman bölgesinde sokak köpeklerine bakan İnci Aksoyoğlu’nun kurduğu hayvan barınağı, son iki yılda inşaat bölgesinin ortasında kaldığı için ağustos ayında taşınmak zorunda kaldı. Bölgede yaşayanların ve inşaat şirketlerinin çıkmaları için baskı yaptığı barınak kapanma tehlikesiyle karşı karşıya kalınca da Tarım ve Orman Bakanlığı yeni bir yer tahsis etti. 17 yıldan bu yana 27 dönümlük bir arazide sürekli olarak 500’e yakın sokak hayvanına bakan İnci ve Hatice anneye barınağı taşımaları için gösterilen yeni bölge 5 dönümlük oldu. Karşıyaka bölgesinde bulunan yeni barınak Hatice ve İnci annenin mücadelesiyle 8 dönüme çıkartıldı.

Terk etme yardım et

İnci Aksoyoğlu’nun çağrısı sonucu Karşıyaka’daki barınağına son olarak önceki hafta özel bir şirket tarafından 1 haftalık yiyecek yardımı yapıldı.

Haberin Devamı

 

 

BAKMADAN GEÇME!