Güncelleme Tarihi:
14 yıl boyunca Gaziosmanpaşa’daki Agora Balıkçısı tecrübesini yeni mekanlarına taşıdıklarını anlatan restoran sahibi Özkan Görgül, son birkaç yıl içinde Ankara’da açılan balık restoranı sayısının çok fazla olduğunu dile getirdi. Bunun sebebini insanların daha bilinçli olması ve sağlık açısından balığı tercih etmeleri olarak yorumlayan Görgül, yeni restoranı hakkında bilgiler verdi. 80 kişilik restoranın ambiansının Boğaz’daki mekanları aratmadığını ifade eden Özkan Görgül, menüde somon fümeye sarılı kuşkonmaz, somon fümeli dil peyniri, cevizli kalamata zeytin, rakılı hellim peynir, vişneli yaprak sarma gibi mezelerin olduğunu ve mevsim balıklarının tümünün yer aldığını belirtti. Restoranda 40 çeşit meze yer aldığını söyleyen Görgül, bu mezelerin reçetesinin eşi Zeynep hanım tarafından hazırlandığını ifade etti.