Tenzile Erdoğan'da görkemli yıl sonu sergisi

Güncelleme Tarihi:

Tenzile Erdoğanda görkemli yıl sonu sergisi
Oluşturulma Tarihi: Haziran 23, 2016 10:45

Tenzile Erdoğan'da görkemli yıl sonu sergisi

Haberin Devamı

ANKARA, (DHA)- MAMAK Belediyesi aile merkezleri yılsonu sergisi için kapılarını açmaya devam ediyor. Fahri Korutürk Mahallesi'nde hizmet veren Tenzile Erdoğan Aile Merkezi yüzlerce üründen oluşan yılsonu sergisi kapılarını açtı.

Sergi açılışına Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül'ün eşi Zeliha Akgül, meclis üyeleri, başkan yardımcıları, birim müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Sergi açılışında bir konuşma yapan Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül'ün eşi Zeliha Akgül: “Mamaklı kadınlarımıza yönelik bir çok hizmeti bir arada veriyoruz. Aile merkezlerine olan talep her geçen gün artıyor. Yalnızca kurslarla değil; seminer, gezi organizasyonları ve çeşitli programlarla kursiyerlerimizin her zaman yanında yer alıyoruz" dedi.

HEPSİ EL İŞİ GÖZ NURU ESERLER

Tenzile Erdoğan Aile Merkezi yılsonu sergisinde dikiş nakıştan alüminyum rölyefe, ahşap boyamadan perspektife, iğne oyasından şiş dantele yüzlerce ürün sergilendi. Kursiyerlerin yıl boyunca özverili çalışmalar neticesinde hazırladıkları ürünlerden bazıları satışa sunulurken bazıları da evladiyelik olarak saklanacak.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!