Tekvandonun yeni serveti

Güncelleme Tarihi:

Tekvandonun yeni serveti
Oluşturulma Tarihi: Haziran 17, 2018 15:16

Gençlerde Avrupa ve dünya şampiyonu olan milli tekvandocu Emre Kutalmış Ateşli, başarısını büyüklerde de sürdürmek istiyor.

Haberin Devamı

Tunus’un Hammamet şehrinde düzenlenen Dünya Gençler Tekvando Şampiyonası’nda erkekler 78 kiloda altın madalya kazanan 17 yaşındaki Emre Kutalmış, hedefini büyüttü.

HAYALİ OLİMPİYAT ŞAMPİYONLUĞU

En büyük hayalinin olimpiyat şampiyonluğu olduğunu vurgulayan Atişli, hiperaktif olduğunu, ağabeyine özenerek tekvandoya başladığını ifade ederek, “Ağabeyim Orkun da milli tekvandocu. Biraz hareketli çocuklarmışız. Önce ağabeyim tekvandoya başladı. Ben de ona özenerek tekvandoyla tanıştım. İyi ki de bu sporu yapıyorum, çok mutluyum. Birlikte çalışıyoruz, birbirimize destek oluyoruz” diye konuştu.
Emre Kutalmış, “En büyük hayalim olimpiyat şampiyonluğu. 2020 Tokyo Olimpiyatları hedefi doğrultusunda çalışıyorum. Sonrasında ise 2024 Olimpiyatları’nı hedefleyeceğim” ifadelerini kullandı.

İDOLÜ TAZEGÜL

Haberin Devamı

Genç sporcu, 2012 Londra Olimpiyatları’nda altın madalya elde eden milli tekvandocu Servet Tazegül’ü örnek aldığını söyledi. Emre Kutalmış, idolü Servet Tazegül gibi başarılı bir spor kariyerine sahip olmak istediğini vurgulayıp, “Onun videolarını izleyerek tekvandoya başladım. Servet ağabey gibi olimpiyat şampiyonu olmak istiyorum” diyerek sözlerini tamamladı.

BAKMADAN GEÇME!