Tek seçenek galibiyet

Güncelleme Tarihi:

Tek seçenek galibiyet
Oluşturulma Tarihi: Ekim 17, 2015 14:38

Son üç maçta kazanmayı unutan sarı-lacivertliler, Gümüşhane karşısında bu zinciri kırıp, şampiyonluk yolunda yeni bir sayfa açmayı hedefliyor.

Haberin Devamı

İkinci Futbol Ligi Kırmızı Grupta sezona şampiyonluk hedefiyle başlayan, ancak ligdeki son iki maçında kritik kayıplar yaşayan ve bu süreç içinde Türkiye Kupası’na da veda eden Ankaragücü, bugün önemli bir mücadeleye çıkacak. Başkent ekibinin yönetimi, bu kayıpların yaşandığı dönemde takımın başında olan Teknik Direktör Aykan Atik ile yolları ayırmış, ekibin başına da kulübün eski futbolcularından Kemal Kılıç’ı getirmişti. Sarı-lacivertliler, Kılıç yönetiminde çıkacağı Gümüşhanespor karşısında, mutlak galibiyet hedefliyor.
Teknik Direktör Kemal Kılıç, yaşanan kayıplara rağmen lider Manisaspor’un sadece 3 puan gerisinde olduklarını belirtip, “Bugün taraftarımızla bütünleşip, yeni bir sayfa açmayı hedefliyoruz. Özellikle iç saha maçlarında kesinlikle puan kaybı yaşamamız gerekiyor. Göreve başladığımız günden bu yana iyi çalıştık ve iyi hazırlandık. Bir galibiyet serisi yakalayıp, zirveyi en kısa zamanda ele geçirmeyi amaçmıyoruz. Birlik ve beraberlik içinde bunu yapacağımıza inanıyor ve oyuncularıma güveniyorum” diye konuştu.
19 Mayıs Stadı’nda bugün saat 15.00’de başlayacak maçı Ali Zağlı yönetecek. Ankaragücü’nde sakatlıkları süren Mustafa Öztürk ve Adem Sağlam forma giyemeyecek.
Geride kalan 5 maç sonunda; Ankaragücü topladığı 8 puanla 5, Gümüşhanespor ise elde ettiği 6 puanla 13. sırada. Gümüşhanespor, 6 gol atıp kalesinde 6 gol görürken, 5 maçın 3’ünde berabere kaldı.

BİLETLER, 5, 7.5 VE 10 TL

Ankaragücü yönetimi Gümüşhanespor ile oynanacak maçın bilet fiyatlarını; kale arkaları tribünü 5, maraton tribünü 7.5 ve Kapalı-A ve Kapalı-B tribünü de 10 TL olarak belirledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!