TED üniversitelilerle buluştu

Güncelleme Tarihi:

TED üniversitelilerle buluştu
Oluşturulma Tarihi: Kasım 07, 2014 01:16

Rönesans TED Ankara Kolejliler takımı baş antrenörü Burak Gören ve sporcular Berent Kavaklıoğlu, Önder Külçebaş, Clay Tucker, Polat Kaya ve Matt Gatens, TED Üniversitesi’nde düzenlenen söyleşiye katıldı.

Haberin Devamı

Söyleşide, Rönesans TED Ankara Kolejliler takımının yanı sıra TED Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Öktem Vardar, Genel Sekreter İzzet Fehmi Güneş, Öğrenci Dekanı Pınar Baloş ile Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Güney Özcebe ve öğrenciler de hazır bulundu.

HEDEF PLAY-OFF’A KALMAK

Basketbol üzerine soruları cevaplayan sporcular, öğrencileri maçlara davet ederken, baş antrenör Burak Gören taraftarın önemini vurguladı. Gören, “TED Üniversitesi Basketbol Topluluğu bizler için çok önemli. Bu topluluk takımımız ile üniversite öğrencileri arasında köprü oluşturmakta. Zaman içinde onların bu çabalarıyla maçlara ilginin daha da artacağını umuyorum. Hedefimiz, ligde istikrarlı bir çizgide mücadele etmek ve play-off’da yer almak. Türkiye Basketbol Ligi gibi kalite seviyesi çok yüksek ve zor ligde bizim yanımızda olacağınıza ve beraber başarılı sonuçlara imza atacağımıza inanıyorum” dedi.
Söyleşi sonrasında, Rönesans TED Ankara Kolejliler, öğrencilere imzalı forma hediye etti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!