TED umudunu koruyor

Güncelleme Tarihi:

TED umudunu koruyor
Oluşturulma Tarihi: Nisan 11, 2014 01:28

Başkent ekibinin Başantrenörü Sunter, lider Banvit’i yenip son maça kadar mücadeleyi sürdüreceklerini söyledi.

Haberin Devamı

Beko Basketbol Ligi’nde mücadele eden TED, hafta sonu evinde oynayacağı Banvit maçını kazanarak play-off şansını sürdürmek istiyor.
Aykon TED Ankara Kolejliler Başantrenörü Ercüment Sunter, Avrupa Kupası ve ligle birlikte bugüne kadar 45 maç oynadıklarını belirtip, “Bu tempoyu götürmek olay iş değil. Eurocup’a bu yıl, ilk kez 8 Euroleague takımı dahil oldu. 48 takımla başlayan mücadelede beklenenin üstünde başarı göstererek çeyrek finale kadar çıktık. Ligde, fikstür avantajımız vardı ama maalesef bunu değerlendiremedik” dedi.
Play-off kulvarında yer almak için ellerinden geleni yapacaklarını vurgulayan Sunter, şöyle konuştu:
“Galibiyet serisi devam eden Banvit’i ağırlayacağız. Sahamızda kazanıp play-off şansımızı sürdürmek istiyoruz. Geçen haftaki demecimde, yabancı oyuncularımızın Avrupa Kupası’nda çok iyi oynadıklarını ancak sonrasında ligde performans düşüklüğünden dolayı bazı söylentilerin çıktığını dile getirdim. Yanlış anlaşıldığını sanıyorum. Yabancılarla ilgili değerlendirme, sezon sonunda yapılacak işler. Oyuncularımızdan memnunuz ve önümüzdeki sezon da takımda olmalarını arzu ediyoruz.”
TED - Banvit maçı yarın saat 16.00’da TOBB-ETÜ Spor Salonu’nda oynanacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!