TED içten yıkıldı

Güncelleme Tarihi:

TED içten yıkıldı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 08, 2014 01:49

Derbi maçta Türk Telekom’a farklı yenilen Başkent ekibinde, Ercüment Sunter’in açıklamaları ilgi çekiciydi.

Haberin Devamı

Beko Basketbol Ligi’nin Başkent derbisinde gülen taraf, 84-66’lık skorla Türk Telekom oldu. Maçı baştan sona üstün götüren Türk Telekom, bu sonuçla ligdeki 9. galibiyetini alıp 12. sıraya yükselirken, 14 yenilgisini alan Aykon TED Ankara Kolejliler, 9. sırada kaldı ve play-off şansını bir hayli zora soktu.
Maçın ardından, karşılaşmanın sonucundan çok TED Başantrenörü Ercüment Sunter’in açıklamaları dikkat çekti. Yabancı oyuncularının Avrupa kupasındaki maçlarda gösterdikleri performansın ardından gelecek sezon için başka takımlarla anlaştıkları yönünde gelen haberlerin takımı olumsuz etkilediğini belirten Sunter, şunları söyledi:
“Geçen hafta yorucu geçen seyahatten sonra kötü bir mağlubiyet aldık. Play-off şansımızı zora sokmuştuk. Türk Telekom maçı bu nedenle çok önemliydi. Bu maçın ardından şansımız iyice azaldı. 2. devre büyük bir düşüş gösterdik. Bu derece düşüş beklemiyordum. Yabancılarımız, Avrupa kupasında çok iyi mücadele gösterdiler ama şimdiden önümüzdeki sezon için takımlarını buldular. Daha sezon bitmeden bu tarz şeyler başladı. 2 sezonda Telekom ile oynadığımız 6 maçın 5’ini kazandık. Son maçta hiç direnç gösteremedik. Telekom iyi bir kadroya ve iyi bir antrenöre sahip. Onları tebrik ediyorum. 2 Ankara takımının play-off şansının az olması basketbol için kötü. Şansımız az olsa da mücadelemizi sürdüreceğiz.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!