TED Ankara Koleji Öğretmenler Günü Dolayısıyla Anıtkabir’i Ziyaret Etti

Güncelleme Tarihi:

TED Ankara Koleji Öğretmenler Günü Dolayısıyla Anıtkabir’i Ziyaret Etti
Oluşturulma Tarihi: Kasım 21, 2015 17:19

TED Ankara Koleji Vakfı Okulları yönetici, öğretmen ve çalışanları, Öğretmenler Günü nedeniyle 21 Kasım Cumartesi günü Anıtkabir’i ziyaret ederek mozoleye çelenk bıraktı.
TED Ankara Koleji Vakfı Okulları yönetici, öğretmen ve çalışanları, Öğretmenler Günü nedeniyle 21 Kasım Cumartesi günü Anıtkabir’i ziyaret etti. TED Ankara Koleji Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çörtoğlu başkanlığında mozoleye çelenk bırakan heyet, saygı duruşunda bulundu. Beraberindekilerle birlikte Müdafaa-i Hukuk Kulesi`ne geçen Çörtoğlu, Anıtkabir özel defterine şunları kaydetti:
"Başöğretmenim, bağımsızlık mücadelesinden zaferle çıkan bizleri, ulusal değerlerine sahip çıkan, çağdaş bireyler olarak yetiştirme fikrinden doğan TED Ankara Koleji, Sen’den, laik çizginden ve devrimlerinden ödün vermeden bir Cumhuriyet kurumu olarak eğitim alanındaki öncülüğünü devam ettirmektedir. En büyük gücümüz, en güvenilir dayanağımız, Sen’in engin felsefen, demokrasi inancın ve vizyonundur. Öğretmenlerimizin üstün emekleriyle ‘Fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür’ yetişen nesiller, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da ulusumuzun varlığına, bağımsızlığına ve Cumhuriyetimizin değerlerine ilelebet sahip çıkacaktır. Ruhun şad olsun”.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!