Tarladan sofraya

Güncelleme Tarihi:

Tarladan sofraya
Oluşturulma Tarihi: Nisan 24, 2021 00:10

Her mevsim tarımın yapıldığı Beypazarı’nda hasat edilen sebzeler, koronavirüs tedbirleri kapsamında paketlenerek büyükşehirlere gönderiliyor.

Haberin Devamı

Üreticilerin ramazan ayında da üretime devam ettiğini belirten Beypazarı Ziraat Odası Başkanı Mustafa Ateş, “Ramazan ayı dolayısıyla tarlada çalışanlarımız, sahur yemeğini yedikten sonra hemen yola çıkıyor ve işe başlıyor” dedi. Ateş, “Verimli topraklara sahip Beypazarı’ndan üretimi yapılan havuç, marul, ıspanak, turp, pırasa, yer elması gibi sebzeleri, salgın kuralları çerçevesinde tarladan hasat ederek, ambalajlayıp, evlerinden çıkamayan vatandaşların sofralarına taze taze ulaşması için İstanbul ve Ankara gibi büyük illere gönderiyoruz” bilgisini verdi. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!