Tarihi sokaklarda klasik otomobiller

Güncelleme Tarihi:

Tarihi sokaklarda klasik otomobiller
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 01, 2012 00:00

Ankara’nın tarihi bölgelerinden Hamamönü, klasik otomobil sergisine ev sahipliği yapıyor. Bugün sona erecek sergide, en yenisi 1979 model olan birbirinden değerli klasikler bulunuyor.

Haberin Devamı

ALTINDAĞ Belediyesi ve Klasik Otomobilciler Derneği işbirliğiyle düzenlenen “Klasik Otomobil Sergisi”, en yenisi 1979 model olan birbirinden değerli ve nostaljik otomobilleri ağırlıyor. 30 otomobilin yer aldığı serginin açılışını Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, Altındağ Kaymakamı Ali Fuat Türkeli, Ankara eski valisi Kemal Önal, Klasik Otomobilciler Derneği Başkanı Fatih Çetin, dernek üyeleri ve otomobil sevdalıları yaptı. Hamamönü sokaklarında tarih ve nostalji rüzgarları estiren sergi, ilk gününde klasik otomobil meraklısı binlerce kişiyi Hamamönü’nde buluşturdu.

Anlam kazandı

Açılışta kısa bir konuşma yapan Başkan Tiryaki, Altındağ’da tarihi değeri olan her şeye değer verdiklerini söyleyerek “Bu kadar nostaljik, bu kadar geçmişe ait otomobiller ancak Hamamönü’nde sergilenebilirdi. Böylesine tarihi bir sergi en çok Hamamönü’ne yakışır” dedi. Tiryaki, bugün sona erecek sergiyi, herkesin görmesi için Başkentliler’i sergiye davet etti.
Klasik otomobillerin Hamamönü sokaklarına çok yakıştığını belirten Klasik Otomobilciler Derneği Başkanı Fatih Çetin ise “Bu araçlar günümüzdeki araçların babaları, ataları. Bu sokaklara da çok yakıştı ve çok anlam kazandı.” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!