Tarihi mekanda görkemli düğün

Güncelleme Tarihi:

Tarihi mekanda görkemli düğün
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 09, 2012 02:22

HÜRRİYET Gazetesi Bölge Ekleri Yazı İşleri Koordinatörü Ateş Yalazan ve Deniz Yıldızı dizisinin senaristlerinden Eylem Akın, görkemli bir törenle hayatlarını birleştirdi. Düğüne çok sayıda seçkin davetli katıldı.

Haberin Devamı

Cermodern şık bir düğün törenine ev sahipliği yaptı. Hürriyet Gazetesi Bölge Yazı İşleri Koordinatörü Ateş Yalazan ve ekranların beğeniyle izlenen dizisi Deniz Yıldızı’nın senaristlerinden Eylem Akın, Cermodern’in avlu kısmında gerçekleşen törenle evlendi. Geceye damadın annesi Gönül Yalazan ve ablası Aytaç Evinç’le gelinin babası Niyazi Akın ev sahipliği yaptı. Düğüne, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Hürriyet yazarları Yalçın Bayer ve Erdal Sağlam, Hürriyet Okur Temsilcisi Faruk Bildirici, Hürriyet Gazetesi İdari Koordinatörü Barbaros Muratoğlu, Hürriyet Gazetesi Bölge Koordinatörü Yaşar Sökmensüer, Hürriyet Mobil Web Koordinatörü Bülent Mumay, Doğanburda Dergi Grubu Ankara Temsilcisi Erdal İpekeşen, CNN Türk Ankara Temsilcisi Hande Fırat, Radikal Ekonomi Koordinatörü Sefer Levent’in de aralarında bulunduğu davetliler katıldı.

Haberin Devamı

Balkan Orkestrası eşlik etti

Konukların nikah töreninin yapıldığı alanda yerlerini almasıyla Ateş Yalazan ve Eylem Akın çifti, Balkan Orkestrası eşliğinde nikah masasına geldi. Çiftin nikahını Ankara Belediye Başkanı Gökçek kıydı. Gökçek, karşılıklı imzaların atılmasının ardından evlilik cüzdanını geline vererek, ömür boyu mutluluk diledi. Çift, daha sonra tebrikleri kabul etti. Nikah töreninin ardından davetliler, masalarına geçerek geceye devam etti. Oldukça güzel bir Ankara akşamında, tarih bir mekanda gerçekleşen düğüne katılan konuklar, Divan’ın şefi Ali Açıkgöz ve ekibinin hazırladığı yiyecek ve içecekleri tadarken gecenin keyfini yaşadı. Ateş Yalazan ve Eylem Akın çifti, daha sonra ilk dansı yaptı. Çifte, yakın arkadaşları da danslarıyla eşlik etti. Düğün, renkli görüntülerle geç saatlere kadar sürdü.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!