Tampon tampona 2 saat

Güncelleme Tarihi:

Tampon tampona 2 saat
Oluşturulma Tarihi: Eylül 21, 2016 16:04

Turan Güneş Bulvarı’ndaki yol çalışmasının okulların açıldığı döneme sarkmasına önceki gün etkili olan yağış da eklenince, trafik felç oldu. Mesai sonrası evlerine ulaşma süreleri 2 saati bulan Ankaralılar, sosyal medyadan isyan etti.

Haberin Devamı

Ankara’da okulların açılmasıyla başlayan trafik çilesi, önceki akşam yağmurun da etkisiyle krize döndü. Akşam saatlerinde başlayan yağmur trafiği de etkiledi. Yaz tatilinde tamamlanamadıkları için okullar açıldıktan sonra trafik çilesinin yaşanmaya başladığı yol çalışmalarının olduğu güzergâhlar ile ana arterlerde, yağmurun da etkisiyle trafik kilitlendi. Başta Celal Bayar Bulvarı, Turan Güneş Bulvarı ve Yeni Keçiören Bulvarı olmak üzere çalışmaların devam ettiği güzergâhları kullanan Ankaralıların evlerine ulaşma süresi 2 saati buldu.

4.5 KİLOMETRE ÇİLE

Büyükşehir Belediyesi’nin yol genişletme çalışmalarının sürdüğü Turan Güneş Bulvarı’nın Doğukent Bulvarı ile Kepekli Kavşağı arasındaki 4.5 kilometrelik bölümünde trafik felç oldu. Doğukent Bulvarı’nı, Turan Güneş Bulvarı’na bağlayan alt geçiden de çalışmadan dolayı trafiğe kapatılması, sürücüleri çileden çıkardı. Ankaralıların yöneldiği alternatif güzergâhlarda trafik tampon tampona ilerledi.

Haberin Devamı

UZUN ARAÇ KUYRUKLARI

Büyükşehir Belediyesi’nin yapımına 7 Nisan’da başladığı Yeni Keçiören Bulvarı’nın 2. etap çalışmalarının sürdüğü Turgut Özal Bulvarı’nda da her iki istikamette trafik yoğunluğu yaşandı. İnşaatı devam eden yeni Yüksek Hızlı Tren Garı’na giriş-çıkışı sağlamak amacıyla TCDD tarafından haziran ayında başlatılan alt geçit çalışması nedeniyle Celal Bayar Bulvarı’nda trafik durma noktasına geldi. Merkez istikamette Kazım Karabekir Caddesi ve Ankara Bulvarı’nda, ters istikamette de Sıhhiye Köprüsü üzerinde uzun araç kuyrukları oluştu.

SOSYAL MEDYADA TEPKİ YAĞDI

Başkent trafiğinde önceki akşam yaşanan yoğunluk, sosyal medyada da gündem oldu. Trafikte saatlerce zaman kaybeden Ankaralılar, sosyal medyadan isyan etti. Ankara trafiğiyle ilgili önceki akşam yapılan sosyal medya paylaşımlarından bazıları şöyle:
* Ankara feribot iskelesinde #Düzenlemeyapılsın. Mamak, Kızılay, Keçiören feribotları aynı iskeleden kalkıyor.
* #Ankara sele teslim ve trafik felç.
* Yollar felç.
* Turan Güneş Bulvarı’nda Oran’da giden yol, tek şerit. Bütün yaz yatış, okullar açılınca yollar kapalı. Tebrikler Melih Başgan.
* Melih Gökçek lütfen bir gelir misin Turan Güneş Bulvarı’na. 1.5 saattir gidemiyoruz, her yer kilit. Tebrik etmek lazım.
* Turan Güneş Bulvarı kilitlendi. Işıklar çalışmıyor. Yolları yapmak için tatilin bitmesini mi bekledin Gökçek Bey?

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!