TAKDİR ÇOK PUAN YOK

Güncelleme Tarihi:

TAKDİR ÇOK PUAN YOK
Oluşturulma Tarihi: Eylül 17, 2012 02:00

Ankaragücü, üçüncü maçında da sıfır çekerken, rakip teknik adamlardan övgü almayı başardı.

Haberin Devamı

PTT Birinci Ligin 3. haftasında deplasmanda Karşıyaka’ya 2-0 yenilen Ankaragücü, ‘İyi bir golcü’nün eksikliğini derinden yaşarken, bir kez daha rakip teknik adamın övgüsünü aldı. Adanaspor ve Karşıyaka maçlarında, pozisyona girmekte zorlanmayan, rakiplerine oranla daha fazla gollük atak girişiminde bulunan sarı-lacivertliler, genç ve deneyimsizliğin yanı sıra gol vuruşunu yapabilecek kaliteli bir ayaktan yoksun olmanın sıkıntısını çekti. Karşıyaka’nın kalecisi Necati’nin gününde olması da önceki akşam oynanan maçta Ankaragücü’nün işini zorlaştıran bir başka etkendi.
Karşılaşma sonrası bir değerlendirme yapan Karşıyaka Teknik Direktörü Cihat Aslan, “Bizim için zor bir maç oldu. 2-0’dan sonra rahatlayabildik. Oyun disiplinini yitirmeyen konuk takım çok iyi direndi, gol şansları yakaladı. A.Gücü’nün pırıl pırıl gençleri sahada parladı” diye konuştu.
Geride kalan maçlarda, Kayseri Erciyes Teknik Direktörü Osman Özköylü ile Adanaspor Teknik Direktörü Levent Eriş, galip gelirken çok zorlandıklarını belirtmiş, Başkent ekibinin genç kadrosu ile çok iyi mücadele ettiğinin altını çizmişti.

Haberin Devamı

Gol için daha çok çalışmamız gerek

Ankaragücü Teknik Sorumlusu Yılmaz Özlem, İzmir deplasmanına puan hedefiyle geldiklerini, maç boyunca da bunu hak edecek mücadeleyi gösterdiklerini belirterek, şunları söyledi:
“Bazı eksiklerimiz var. Özellikle gol pozisyonlarının, sonuçlanmasında büyük sıkıntı yaşıyoruz. Kazanmak için gol atmamız, daha fazla çalışmamız ve daha fazla mücadele etmemiz lazım. Bu müsabakaya gelenler ve televizyon başında olanlar, güzel bir futbol izledi. Biz de en kısa zamanda puanla tanışacağız. Bu çocukların mücadelesinin karşılığı, kesinlikle ligin alt sıraları değil.”

Üçüncü maçta ikinci kırmızı kart

Dar bir kadro ile mücadele eden Ankaragücü’nü sıkıntıya sokan bir başka gelişme de takımın 3. maçta 2. kez eksik kalması oldu. Karşıyaka karşılaşmasının 80. dakikasında, rakibin 2. golünden sonra hakeme itiraz edip kırmızı kart gören Volkan Geyik, 4. haftadaki Manisaspor maçında karşı forma giyemeyecek. İlk hafta, Timur Özgöz, Kayseri Erciyes mücadelesinin 41. dakikasında oyundan atılmıştı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!