Süper gece

Güncelleme Tarihi:

Süper gece
Oluşturulma Tarihi: Ekim 22, 2022 16:05

Süperstar Ajda Pekkan, Başkent Kültür Yolu Festivali kapsamında CSO ADA Ankara Ana Salon’da sahne aldı. Pekkan, gecede geçmişten günümüze en sevilen şarkılarını seslendirdi.

Haberin Devamı

Biletleri günler öncesinden tükenen Ajda Pekkan konserinde, Ankaralılar, Süperstarın güzelliği ve sahne enerjisiyle adeta büyülendi. Konsere ‘Sihirli Aşk’ şarkısıyla başlayan sanatçı, ‘Vitrin’ ve ‘Ben Yanmışım’ı seslendirdikten sonra yaptığı konuşmayla, Ankaralı izleyicilerini selamladı. ‘Bir Günah Gibi’, ‘Kimler Geldi Kimler Geçti’, ‘Haykıracak Nefesim’, ‘Uykusuz Her Gece’ gibi unutulmaz şarkılarıyla sevenlerini müzikâl bir yolculuğa çıkaran Pekkan, ‘Arada Sırada’ ‘Yakar Geçerim ve ‘Resim’in de aralarında bulunduğu sevilen şarkılarını birbiri ardına seslendirdi.

Süper gece

ROMANTİZM DOLU KONSER

Festival kapsamında düzenlenen ‘Sonbaharda Romantizm’ isimli Birleşmiş Milletler Özel Konseri, CSO ADA Ankara Ana Salon’da gerçekleşti. Birleşmiş Milletler’in kuruluş yıl dönümüne özel hazırlanan programda, Vladimir Ponkin yönetimindeki Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası ile Kobe Flüt Yarışması’nın birincisi solist Helene Boulegue da sahne aldı. Konserde F. Poulenc’in Flüt Sonatı, F. Borne’un Carmen Fantezi ve P. I. Çaykovski’nin Orkestra Suiti No.3 adlı eserleri sanatseverlerle buluştu.

Haberin Devamı

Süper gece

CAZ ORKESTRASIYLA MÜZİK ZİYAFETİ

Başkent Millet Bahçesi’nde ise ‘Cazın Kartalları Orkestrası’ konseri vardı. Devlet Opera ve Balesi Genel Koordinatörü tenor Oğuz Sırmalı ile soprano Mehlika Karadeniz, MSB Hava Kuvvetleri Komutanlığı Cazın Kartalları Orkestrası eşliğinde sanatseverlere unutulmaz bir müzik ziyafeti sundu.

BAKMADAN GEÇME!