Sosyal medya büyük nimet

Güncelleme Tarihi:

Sosyal medya büyük nimet
Oluşturulma Tarihi: Şubat 18, 2013 00:00

Sincan AK Parti Gençlik Kolları’nın düzenlediği “Sosyal Medya ve Siyaset” konulu söyleşiye katılan Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, gençlere tavsiyelerde bulunarak, “Sosyal medya büyük nimet, iyi kullanın” dedi.

Haberin Devamı

Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Sincan AK Parti Gençlik Kolları tarafından hazırlanan “Sosyal Medya ve Siyaset” konulu söyleşiye konuşmacı olarak katıldı. Sincan Armoni Park’taki etkinliğe Sincan Belediye Başkanı Mustafa Tuna’nın yanı sıra Sincanlı vatandaşlar da katıldı. Başkan Gökçek, programda sosyal medya konulu bir sunum yaptı, programın sonunda ise twitter üzerinden @SincanAkGenclik etiketiyle soru soran katılımcıların sorularını cevapladı. Twitterdaki takipçi sayısının göründüğünden daha fazla olduğunu vurgulayan Gökçek “Solcuların hepsi beni takip ediyor ama, takipçi sayım artar diye listeme kendilerini eklemiyor” dedi. Gökçek, şöyle devam etti:

İYİ KULLANIN

“Ben pek çok konuyu twitterda hallettim. Benim hakkımdaki iddialara orada cevap veriyorum ve orada iş anında bitiyor, sorun kendiliğinden kalkıyor. Bu silahı, sosyal medyayı siyasetçilerin çok iyi kullanması lazım. Sosyal medya kendini anlatmakta çok büyük bir nimet, onun için bunu en iyi şekilde kullanacağız. Allah nasip ederse önümüzdeki günlerde Ankara Büyükşehir Belediyesi olarak da değişik metotlarla sosyal medya nasıl kullanılır onu da ayrıca göstereceğiz.

Haberin Devamı

SEVİYENİZİ MUHAFAZA EDİN

Gençler twitteri çok iyi kullanın, mesajlarınızı çok iyi atın ve özellikle herhangi bir twitter ortamında siyasi ideolojik bir tartışma başlandığı zaman, seviyenizi muhafaza ederek o tartışmaya mutlaka ağırlığınızı koyun, birbirinize desteğinizi verin, kesinlikle sola karşı arkadaşlarınızı yalnız bırakmayın, sizin bir güç olduğunuzu, birlik ve beraberlik içerisinde olduğunuzu, birbirinize destek içerisinde olduğunuzu görsünler. Bu karşı tarafa çok güzel şekilde ders vermek anlamına gelir.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!