Son gün hamlesi

Güncelleme Tarihi:

Son gün hamlesi
Oluşturulma Tarihi: Şubat 02, 2016 17:35

Başkent’in Süper Ligdeki temsilcileri Gençlerbirliği ve Osmanlıspor, ara dönemde de boş durmadı.

Haberin Devamı

Ligin ikinci yarısındaki hedeflerine ulaşmak için takviye yapan Başkent’in Süper Ligdeki temsilileri; Gençlerbirliği ve Osmanlıspor, ara transferde son gün hamlesi ile kadrolarını güçlendirdi. Gençlerbirliği, Bursaspor’dan ayrılan kanat oyuncusu Aydın Karabulut’u, Osmanlıspor da Avusturya Ligi ekiplerinden Admira Vacker’de oynayan Dzon Delarge’yi transfer etti. Osmanlıspor’un forvet hattını güçlendirdiği isim olan Dzon Delarge, Kongo Milli Takımında da forma giyiyor. 25 yaşındaki futbolcu, 1,5 sezonluğuna kiralık olarak görev yapacak.

Gençlerbirliği ise kariyerinde; Beşiktaş, Osmanlıspor, Ankaragücü, Karabükspor, Elazığspor, Sivasspor gibi takımların formasını giyen ve son olarak Bursaspor’da oynayan 28 yaşındaki Aydın Karabulut ile opsiyonlu olmak üzere, sezon sonuna kadar anlaştı. Aydın, Bursaspor ile sözleşmesini feshettikten sonra, Beştepe’ye gelerek yeni takımı için imza attı. Kırmızı-siyahlılar, Taylan Antalyalı’yı da sezon sonuna kadar Kayseri Erciyesspor’a kiraladı.

BEŞTEPE’YE 7 İSİM GELDİ

Haberin Devamı

Başkent’in Süper Ligdeki iki temsilcisi, gerek kadrosuna kattığı isimler gerekse gönderdiği ve kiraladığı oyuncular nedeni ile büyük bir revizyon yaşadı.

İşte gelen ve giden oyuncuların listesi:
Gençlerbirliği (Gelenler): Selçuk Şahin - 1900 Will), Alexander Hleb (Bate Borisov), Serdar Gürler (Trabzonspor), Hakan Aslantaş (Osmanlıspor), Turgut Doğan Şahin (Kayserispor), Sergey Politevich (Dinamo Minsk) Aydın Karabulut (Bursaspor)
(Gidenler): Hikmet Balioğlu (Şanlıurfa), Atabey Çiçek, Çağrı Bülbül (Hacettepe), Berat Tosun (Balıkesir), Mehmet Cansın Çiçek (K.Erciyesspor), Artun Akçakın (Ümraniyespor), Özkan Karabulut (Karşıyaka), Guido Koçer (Yeni Malatya), Nemanja Tomiç, Walid Atta.
Osmanlıspor (Gelenler): Vaclav Prochazka (Victoria Plzen), Rahem Lawal (Eskişehirspor), Hakan Arıkan (Kayserispor), Okan Baydemir (Tuzlaspor)
(Gidenler): Tonia Tisdell (Karşıyaka), Umut Nayir (Yeni Malatya), Hakan Aslantaş (Gençlerbirliği), Bakary Soro, Galip Güzel (Alanya), Yıldıray Koçal (Keçiörengücü), Mahmut Boz (Bugsaş), Takayuki Seto (Astra Giurgiu), Tugay Kaçar (Giresunspor)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!