Size güvenimiz tam

Güncelleme Tarihi:

Size güvenimiz tam
Oluşturulma Tarihi: Kasım 24, 2021 23:20

Kırmızı-siyahlı ekibin Başkanı Niyazi Akdaş ve yönetici arkadaşları, teknik kadro ve oyuncularla yemekte buluşup, takıma moral verdi. Akdaş, “Bursaspor maçıyla birlikte yeniden güzel sonuçlar almaya başlayacağımıza inanıyorum” diye konuştu.

Haberin Devamı

Spor Toto 1. Lig’de oynadığı son 3 maçta; İstanbulspor, Ankara Keçiörengücü ve Tuzlaspor’a yenilip, 14. basamağa kadar gerileyen Gençlerbirliği’nde, düşüşe çare aranıyor. Bu karşılaşmalarda puan alamadığı gibi gol de atamayan ve tehlike hattına çok yakınlaşan kırmızı-siyahlılar, yarın Eryaman Stadı’nda oynayacakları Bursaspor karşılaşmasına çıkış gözüyle bakıyor.
Beştepe cephesi kulüp üzerindeki olumsuz havayı dağıtmak için, Başkan Niyazi Akdaş’ın düzenlediği akşam yemeğinde bir araya geldi.
Organizasyona; Başkan Niyazi Akdaş, yönetim kurulu üyeleri, teknik heyet ve futbolcular katılırken, Başkan Akdaş, futbolcularla bire bir yakından ilgilenip, yaptığı konuşma ile moral verdi.

MORALİNİZİ HER ZAMAN YÜKSEK TUTUN

Akdaş, teknik kadro ve futbolculara güvendiklerini vurgulayıp, “Bizlere, nice mutluluklar yaşatacağınızdan da eminim. Aile olarak hep bir aradayız. Hep birlikte bir akşam yemeğinde buluşmak için sizleri davet etmek istedim. Sizler her biriniz değerli insanlar ve futbolcularsınız. Buna canı gönülden inanıyorum. Umuyorum ki bu hafta itibariyle yeniden galibiyet sevinçlerini birlikte yaşayacağız” dedi.
3 haftalık sürecin iyi gitmediğini ancak karamsarlığa düşmeden geleceğe umutla bakmaları gerektiğinin altını çizen Akdaş, “Lige iyi başlayamadıktan sonra, 5 maçta üstün bir performans gösterip, topladığınız 13 puanla 8. basamaka kadar çıkan da sizlersiniz. Yeniden bir sıçrayış gerçekleştireceğinize ve devre arasına kadar takımı daha iyi bir konuma getireceğinize inanıyoruz. Her takım inişli çıkışlı grafik çizebiliyor. Önemli olan tökezledikten sonra ayağa kalkıp, daha güçlü yürümektir. Bunu gerçekleştirmek için Bursaspor ile oynayacağımız ilk maça motive olun. Moralinizi ve enerjinizi her zaman yüksek tutun” diye konuştu.
Neşeli geçen gecenin ardından futbolcular, Başkan Niyazi Akdaş’a teşekkür ederek restorandan ayrıldı.

BURSASPOR’DA 3 FUTBOLCU GÖNDERİLDİ

Gençlerbirliği’nin yarın karşı karşıya geleceği rakibi Bursaspor’da, yönetim kurulu kararı ile 3 oyuncunun kulüple ilişkisi kesildi. Spor Toto 1. Lig’in 13. haftasında kendi evinde İstanbulspor’a 4-2 yenilen yeşil-beyazlılarda hareketli günler yaşanıyor.
Bursaspor’da; Burak Altıparmak, Aykut Akgün ve Cüneyt Köz’un sözleşmeleri karşılıklı anlaşılarak sonlandırıldı.
Yeşil-beyazlı kulübün yönetim kurulu üyesi Emin Adanur, 3 oyuncunun kontratlarının feshedilmesi konusunun uzun zamandır gündemlerinde olduğunu belirtip, şöyle konuştu:
“Artık karar vermemiz gerekiyordu. Kulüp olarak bir gençleştirme projemiz var. Genç oyuncular çok fazla süre alamıyordu. Yönetim olarak teknik ekiple de görüştük ve kadromuzu gençleştirmeye gidelim dedik. 3 arkadaşlarımızla karşılıklı oturup sözleşmelerini feshettik. Hocamızın bir maçlık kararı olmuştu. Emirhan Aydoğan takımımızın kaptanıdır. Yapmamız gereken transferler ve önümüzde bir süre var. Bu süreçte eksikliklerimize bakıp, gerekli transferleri yapalım diye çalışmalara başladık.”
Bursaspor’da, İstanbulspor ile oynanan maçta kırmızı kart gören Taha Altıkardeş de cezalı olduğu için forma giyemeyecek.

Haberin Devamı

BEŞTEPE’DE HAZIRLIK GALİBİYET ÜZERİNE

Haberin Devamı

Gençlerbirliği, yarın oynayacağı Bursaspor maçı hazırlıklarını, Beştepe’de, Teknik Direktör Metin Diyadin yönetiminde sürdürüyor. Kırmızı-siyahlılarda tüm planlar, zorlu maçı kazanıp, kara bulutları dağıtmak üzerine kurulu. Cezalı olduğu için Tuzlaspor maçında forma giyemeyen Ömürcan Artan ile bu müsabakanın ikinci yarısında oyuna dahil olan Arda Kızıldağ’ın, Bursaspor müsabakasında yeniden 11’e dönmesi bekleniyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!