Siyasiler cemevi açılışında buluştu

Güncelleme Tarihi:

Siyasiler cemevi açılışında buluştu
Oluşturulma Tarihi: Aralık 01, 2008 00:00

Çubuk’a bağlı Kargın Mahallesi’nde inşaatı iki yıldan bu yana süren cemevi törenle hizmete açıldı.

Yeni yerel yönetimler kanunu gereği köy statüsünden mahalleye dönüştürülen Kargın’daki cemevinin açılışı için tören yapıldı. Açılışı eski Sağlık Bakanı ve MHP Kırıkkale Milletvekili Osman Durmuş ile MHP Burdur eski Milletvekili Abbas Bozyen birlikte yaptı.

Kargın Mahallesi Muhtarı Yüksel Özdemir ve Kargın Mahallesi Derneği Başkanı Hasan Başaran’ın ev sahipliği yaptığı cemevi açılışına AKP Çubuk İlçe Başkanı Dr. Tuncay Acehan, CHP İlçe Başkanı Ali Naci Yeşiltepe, Belediye Başkanı Adem Tuğluca, Çubuk eski belediye başkanlarından Mustafa Gökmen Aşık, Yakup Akdoğan, sivil toplum kuruluşlarının başkanları, Çubuklu işadamlarından Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Hamza Aydoğdu ve Saray Belediye Başkanı Hasan Coşkun katıldı.

Çeşitli deyiş ve türkülerin yer aldığı, dostluk ve kardeşlik mesajlarının verildiği cemevi açılışında, semah gösterisi yapıldı. Kargın Mahallesi’nde yetişen işadamlarından servisçilik, oto ve köftecilik sektörünün tanınmış isimlerinden Necati Kiraz, daha önce köy olan, ancak mahalleye dönüştürülen Kargın’a cemevi açılmasından dolayı mutluluk duyduklarını dile getirdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!