Şirketlerin karı depremzedelere

Güncelleme Tarihi:

Şirketlerin karı depremzedelere
Oluşturulma Tarihi: Ekim 26, 2011 00:00

Büyükşehir Belediyesi Türkiye’yi yasa boğan Van’daki 7.2’lik sonucu mağduriyet yaşayan bölge halkı için yardım seferberliğini sürdürüyor.

Belediye Başkanı Melih Gökçek, “Tüm belediye şirketleri bu yılki karlarını bölgeye yardım için kullanacak. İlk olarak ANFA yönetim kurulundan alınan kararla 1 milyon TL’yi bölgeye gönderiyor” dedi. Van’a yönelik yardımlar konusunda herhangi bir süre sınırlaması olmadığını belirten Gökçek şu bilgileri verdi:

Süresiz yardım kararı

“Van’daki depremzede kardeşlerimiz için elimizden geleni yapıyoruz. Ankaralı hemşerilerimiz bilmeliler ki bu yardımlar kendilerininin Vanlı depremzede kardeşlerine hediyeleridir. Şirketlerimize talimat verdik. Karlarını deprem bölgesine göndereceğiz. Bunun için ilk olarak ANFA yönetim kurulundan karar alındı ve 1 milyon TL’lik yardım yapılacak. Diğer şirketlerden de bu şekilde yardımlar yapılacak. 40 ton gıda ve temizlik malzemesini bölgeye gönderdik. Bunun yanında bildirilen ihtiyaçlar doğrultusunda bin uyku tulumu yolladık. Anadolu Jet de yardımların ulaşması konusunda çok yardımcı oluyor.”
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!