Şık giyinme hakkı elimizden alındı

Güncelleme Tarihi:

Şık giyinme hakkı elimizden alındı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 15, 2011 00:00

HEM zevkli ve hem de uygun fiyatla giyinmeyi becerebilen Ankaralı kadınlara darbeler peşpeşe geldi. İlk yıkımı Al Shaya Group’un küçülme kararı ile aldık.

Sokak modasının vaz geçilmezi Topshop, Miss Selfidge, formal çizgileriyle Dorothy Perkins, Next, 44-60 beden arası bayanların A’dan Z’ye tüm ihtiyaçları için uğramadan edemekleri Evans, birer birer çıktılar hayatımızdan.
Hele River Island...
Tümüyle çıkış kararı aldı Al Shaya bu mağazadan (ki benim favorilerimdendi). Şimdi moda dergilerinde gördüğümüz uygun fiyatlı o harika ayakkabıları, elbiseleri, günlük takıları yolumuz İstanbul’a düşerse alabiliyoruz ancak.
TOPUKTAKİ BURUKLUK
Tam gidenlerin acısını nispeten hafifletmiştik ki Aldo’larımız alındı elimizden. Özellikle benim gibi dev topuklu ayakkabılara bayılan bayanların dünyası başına yıkıldı. Neyse ki Cho yetişti imdadımıza ama Aldo’nun da yerini tam olarak dolduramadık.
Banana Republic konusunu hiç açmıyorum ve Fiba Group’a buradan tesüflerimi gönderiyorum. İzmir Agora’da bir mağazası, İstanbul’da Palladium, İstinye Park, Kanyon, Capacity ve son olarak City’s’de Ağustos 2010’da yeni mağazasını açan Banana Republic’ten güzel bir kıyafet almak isteyen Ankara’lı bir kadın Türkiye’de altı tane mağazası bulunan bu markayı giymek için hala 400 kilometre mesafe kat etmek zorunda.
Global Krizin etkilerini ağır hisseden Ankaralı hemcinslerime ve kendime en kısa sürede kayıplarımıza yeniden kavuşmayı diliyorum.
KAHVE SEVERLERE MÜJDE!
Shaya Group’un Ankara’yı tam olarak gözden çıkardığını da düşünmeyin. Starbucks Coffee’nin Ankara’lı misafirleri için hazırladığı kart tüm Starbucks Coffee Ankara mağazalarından yapılan alışverişlerde toplam tutarın %10’u kadar puan kazandırıyor. Ayrıca kartınızla farklı avantajlardan yararlanabilir ve hediyeler kazanabilirsiniz. Yapmanız gereken Starbucks Ankara mağazalarından kartınızı almak ve kartta yazan internet adresinden girişinizi yapmak. Afiyet olsun!
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!