Shopping Fest’i dünya tanıdı

Güncelleme Tarihi:

Shopping Fest’i dünya tanıdı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 28, 2013 00:00

Ankara Shopping Fest, Katar’ın başkenti Doha’da düzenlenen Dünya Odalar Arası Proje Yarışması’nda finalist olarak Ankara’yı temsil etti. “En İyi Uluslararası Proje” dalında birinciliği kıl payı İngiltere’nin Bristol şehrine kaptıran Shopping Fest’le ilgili ATO Başkanı Salih Bezci, “Ankara’yı tanıttık, gönüllerin şampiyonu olduk” dedi.

Haberin Devamı

Ankara Alışveriş Festivali (Ankara Shopping Fest), Milletlerarası Ticaret Odası (ICC) bünyesindeki Dünya Odalar Federasyonu’nun (WCF) düzenlediği Dünya Odalar Arası Proje Yarışması’nda Ankara’yı temsil etti.
ATO meclis üyelerinden oluşan bir heyet, Katar’ın başkenti Doha’da finale kalan Shopping Fest’i dünyanın dört bir yanından gelen 12 bin odanın temsilcisine tanıttı.
42 ülkeden 65 ticaret ve sanayi odasının katıldığı yarışmada, Ankara Shopping Fest, “En İyi Uluslararası Proje” dalında birinciliği İngiltere’nin Bristol şehrine kaptırdı. ATO Başkanı Salih Bezci, “Ankara’yı tanıttık, gönüllerin şampiyonu olduk” dedi. Bezci, Doha’da alışveriş festivalinin gördüğü ilgiden çok memnun kaldıklarını kaydederek, şöyle devam etti:

DEV BÜTÇELERLE YARIŞTIK

Haberin Devamı

“Başkent’te bir alışveriş festivali organize etmekteki birinci amacımız Ankara’nın tanıtımına katkı sağlayarak, marka şehir yolunu açmaktı. Doha’da finale kalan odaların projelerinde 600 milyon avro civarında bütçeler dile getiriliyordu. Ankara Shopping Fest’in çok küçük bir bütçeyle yola çıktığını ve daha ilk yılda dünyanın dikkatini çekmekle kalmayıp, 12 bin ticaret ve sanayi odasının temsilcisine tanıtıldığı dikkate alınırsa yakaladığı başarının büyüklüğü daha net anlaşılacaktır.

BEYNAM ORMANLARI’NDA SAFARİ

Ankara’yı Katar’da 12 bin ticaret odasının yetkililerine tanıtma fırsatı bulduk. Bu tanıtımı milyon avrolar harcasınız gerçekleştiremezsiniz. Ankara Ticaret Odası meclis üyeleriyle burada seçim öncesi bir seyahat fırsatı bulduğumuzu da söyleyebilirim. Çöl safarisi yapma fırsatı bulduk. Biz de Ankara’nın turizmine katkı sağlamak adına Beynam Ormanları’nda safarinin hayata geçebileceğini her platformda dile getiriyoruz. Gelecek yıllarda Ankara’da safariyle ülke turizmine katkıda bulunacaktır diye ümit ediyorum.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!