Seymenlerden Ankaragücü’ne destek

Güncelleme Tarihi:

Seymenlerden Ankaragücü’ne destek
Oluşturulma Tarihi: Şubat 17, 2017 14:18

Ankara Kulübü Derneği Başkanı Dr. Metin Özaslan ve seymen ekibi, takımı ziyaret edip moral verirken, bugünkü Tokatspor maçı öncesinde teknik ekip ve oyuncalara başarılar diledi.

Haberin Devamı

Ankaragücü’ne, siyasiler ve taraftarların ardından bir destek de Ankara Kulübü Derneği’nden geldi. Ankara Kulübü Derneği Başkanı Dr. Metin Özaslan ve beraberindeki seymen ekibi, Beştepe’deki tesislere giderek, takıma hem destek hem de moral verdi. Dr. Metin Özaslan, Ankaragücü’nün, Başkent Ankara’nın en önemli marka değerlerinden biri olduğunu belirtip, “Ankaralılar olarak bu değeri koruyup yaşatmak görevimizdir, boynumuzun borcudur. Bununla birlikte, Ankaragücü’nün uzun yıllardır yaşadığı sıkıntılar kamuoyunca bilinmekte ve vicdanları sızlatmaktadır. Ankaragücü-Gümüşhanespor maçında yaşanan olayları ise hiçbir şekilde kabullenmemiz mümkün değildir. Yaşanan bu talihsiz olay da Ankaragücü’nün ve Başkent Ankara’nın ne kadar sahipsiz olduğunu göstermektedir” diye konuştu.

Haberin Devamı

İMALAT-I HARBİYE RUHU TAŞIYOR

Son dönemlerde sorun yumağına itilen, dert küpü yapılan A.Gücü’nün, bir asırı aşan kahramanlıklarla dolu köklü ve onurlu bir geçmişe sahip olduğuna vurgu yapan Özaslan, şunları söyledi:
“Zira, Ankaragücü’müz, Kurtuluş Savaşı’nın çetin koşullarında ordumuza silah ve cephane sağlayan İmalat-ı Harbiye kurumunun çalışanları tarafından kurulmuştur. Süreç içerisinde Ankara’mızın en önemli sembollerinden biri durumuna gelmiş olan Ankaragücü; “Başkent Ankara” yanında, “Milli Mücadele”, “Kurtuluş Savaşı” ve “Cumhuriyet” ile de özdeşleşmiştir. Bu köklü kuruma son yıllarda yaşatılan eziyet, görülen reva, Ankaralılar ve Seymenler olarak bizleri derinden üzmektedir. Bu kapsamda Ankara’nın ve Ankaralıların sivil temsilcisi olan Ankara Kulübü’nün, Ankara’mızın en köklü spor kulübü olan A.Gücü’nün her zaman yanında olacağını belirtmek isteriz. Ankara’yı temsil edenleri de A.Gücü’ne ve Başkent Ankara’nın değerlerine sahip çıkmaya davet ediyoruz. Ankaragüçlülerin bugün gösterdiği onurlu duruş ve ayakta kalma mücadelesi, Kurtuluş Savaşı günlerinde olduğu gibi, kulübün tarihine olduğu kadar Türk futbol tarihine de altın harflerle yazılacaktır. Başta Ankaralılar olmak üzere tüm vatandaşlarımız, mevcut kadronun sergilemiş olduğu kahramanlık mücadelesini sonsuza dek unutmayacaktır.”

BAKMADAN GEÇME!