Seyir halinde alev aldı

Güncelleme Tarihi:

Seyir halinde alev aldı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 30, 2017 11:21

Eskişehir Yolu’ndan Ümitköy’e doğru giden bir dolmuş, Hacettepe Köprüsü’nü geçtiği sırada alev aldı. Yolcular, yangın sırasında büyük panik yaşarken, yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü.

Haberin Devamı

Sıhhiye-Ümitköy hattında yolcu taşıyan 06 J 0365 plakalı dolmuş, Eskişehir Yolu üzerinde bir anda alev alarak yanmaya başladı. Dün sabah saat 10.00 sıralarında yaşanan olayda can kaybı ve yaralanma meydana gelmezken, motor kısmı alevlere teslim olan araç kullanılamaz duruma geldi. İlk tespitlere göre aracın motor aksamında yaşanan elektronik bir aksaklık sonucu çıktığı tahmin edilen yangın, Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekiplerinin 1 saat süren müdahelesinin ardından kontrol altına alınabildi.

YOLCULAR BÜYÜK PANİK YAŞADI

Dolmuşun alev aldığı sırada, içeride bulunan yolcular büyük panik yaşadı. Alevleri farkettikten sonra aracını yol kenarına çekerek yolcuları tahliye ettiğini belirten şoför ise, “Aracımda bir arıza bulunmuyordu. Hacettepe Köprüsü’nün altından ilerliyordum. Motor kısmından bir anda alevler çıkmaya başladı. Aracı kenara çekip, yolcuları tahliye ettim. Önemli olan kimseye bir şey olmamış olması” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!