Sen de konuşabilirsin

Güncelleme Tarihi:

Sen de konuşabilirsin
Oluşturulma Tarihi: Ocak 18, 2022 14:28

Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş ve Seda Yekeler Eğitim Vakfı (SEYEV) Başkanı Seda Yekeler arasında imzalanan iş birliği protokolüyle Aile Yaşam Merkezleri’nde gelecek ay çocuklar için ücretsiz İngilizce eğitimi verilecek.

Haberin Devamı

‘Sen de konuşabilirsin’ sloganıyla hayata geçirilecek proje kapsamındaki eğitimler, 7-17 yaş aralığındaki çocuklara verilecek. Çocukların da katıldığı imza töreninde konuşan ABB Başkanı Yavaş, yabancı dil eğitiminin önemine dikkat çekerek, “İnşallah şimdiden öğreneceğiniz İngilizce’yi zaman içerisinde geliştirerek bundan sonraki hayatınızda kullanabileceksiniz. Sizlerle beraber Kesikköprü Barajı’na gittiğimiz zaman orada 15 gün konaklamalı kalıp sürekli İngilizce konuşmak kaydıyla ailelerinizin yanına döndüğünüz zaman sizler de artık meramınızı anlatacak düzeyde İngilizce konuşacak duruma geleceksiniz” dedi.

Sen de konuşabilirsin


BAŞVURULAR 24 OCAK’TA BAŞLIYOR

Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanlığı, dil eğitiminden yararlanmak isteyen çocukların başvurularını 24 Ocak’tan itibaren yarıyıl tatili sonuna kadar almaya devam edecek. 3 ay sürecek İngilizce eğitimi için Büyükşehir Belediyesi uzman eğitmenleri ve SEYEV gönüllüleri tarafından verilecek dersler hafta sonları düzenlenecek. Mayıs ayında sona erecek yabancı dil eğitiminin ardından projenin ikinci etabı ise konaklamalı olarak gerçekleştirilecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!