Sektörü buluşturacak durgunluğu aşacak

Güncelleme Tarihi:

Sektörü buluşturacak durgunluğu aşacak
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 12, 2022 23:49

Estetik Güzellik Kozmetik Kişisel Bakım Berber ve Kuaför Ekipmanları Fuarı (Beauty Life Expo Ankara) 6-7-8 Kasım tarihlerinde ANFA Fuar ve Kongre Merkezi’nde kapılarını açmaya hazırlanıyor.

Haberin Devamı

Ankara Berberler Esnaf ve Sanatkarlar Odası ile Ankara Kuaförler Güzellik Salonları İşletmecileri ve Manikürcüler Esnaf Odası ve Ankara Ticaret Odası desteğiyle düzenlenecek fuar, Ankara ve çevresindeki kentlerin sektör temsilcilerini buluşturacak. Fuarın, sektöre yayılan durgunluğun aşılmasına katkı sağlayacağını belirten Ankara Berberler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Sezayi Kara, “Ankara ve çevresindeki şehirlerden esnafımızın fuara katılımı için ziyaretçi organizasyonları düzenlenecek. Verimli bir fuar için oda olarak elimizden gelen her türlü desteği vereceğiz” dedi.

SERGİLEME FIRSATI SUNACAK

Ankara Kuaförler Güzellik Salonları İşletmecileri ve Manikürcüler Esnaf Odası Başkanı Köksal Özcan da fuarın 81 ilden sektör temsilcilerine açık olacağını vurgulayarak, şunları söyledi: “Ulusal ve uluslararası birçok markaya yeni ürünlerini, medikal estetik, profesyonel kozmetik ve saçla ilgili en gelişmiş cihaz, teknoloji, ekipman ve yöntemlerini sergileme fırsatı sunacak olan fuarlarımızda, estetik ve güzellik uzmanlarını, dermatologları, kuaförleri, makyaj sanatçıları ve diğer sektör profesyonellerini ağırlayacağız. Gelecek yıllarda geleneksel hale gelmesini arzu ettiğimiz Beauty Life Expo Ankara’nın ilkini en görkemli şekilde hayata geçirmek için oda olarak her türlü desteği vereceğiz.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!