Sektör bizden ses bekliyor

Güncelleme Tarihi:

Sektör bizden ses bekliyor
Oluşturulma Tarihi: Şubat 22, 2021 23:44

Ankara Büyükşehir Belediyesi, koronavirüs salgını nedeniyle hizmet veremeyen kafe, lokanta, pastane ve restoranlar için yeni bir destek kampanyası başlattı.

Haberin Devamı

Yapılan açıklamada, Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın, ekonomik yönden zor günler geçiren yiyecek-içecek sektörünün ayakta kalabilmesi için ‘ön sipariş destek’ çağrısında bulunduğu ve herkesi ‘forms.ankara.bel.tr/lokanta-cafe/destekle’ internet adresi üzerinden ön sipariş vermeye davet ettiği belirtildi. Kampanya kapsamında, 369 lokanta, kafe, restoran ve pastane işletmesinin adres ve telefon numaralarının internet adresi üzerinden paylaşıldığı ve listenin güncelleneceği bildirildi. Destekte bulunmak isteyenler, internet adresi üzerinden iş yerini seçtikten sonra, iş yeri banka hesap bilgileri kısa mesajla (SMS) kendilerine iletilecek. Vatandaşlar, ön destek ödemesi yaptıkları iş yerlerine normalleşme başladığında ödeme makbuzuyla giderek hizmet alabilecek. Kampanyayı sosyal medya hesabından duyuran Yavaş, “Yiyecek-içecek sektörü bizden ses bekliyor” dedi.

Sektör bizden ses bekliyor


33 KONUT İHALEYLE SATIŞA SUNULACAK

Haberin Devamı

ABB Emlak İstimlak Daire Başkanlığı, Çankaya İlkbahar Mahallesi’nde bulunan Sinpaş Altınoran ‘Güneypark Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi’ kapsamında yer alan 33 konutu, 4 Mart’ta gerçekleştirilecek ihaleyle satışa sunacak. 394 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulacak 33 konut, 100 ve 210 metrekare aralığında farklı büyüklüklerden oluşuyor. Ayrıntılı bilgiye ‘ankara.bel.tr’ internet adresi üzerinden ihale duyurularına girilerek ulaşılabilecek.

Sektör bizden ses bekliyor

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!