Sekiz okula yeşil yaprak

Güncelleme Tarihi:

Sekiz okula yeşil yaprak
Oluşturulma Tarihi: Kasım 24, 2009 00:00

TEMA Vakfı’nın yavru tema çalışmasında belirlenen kriterlere uyan sekiz okul, Büyük Kolej’de yapılan törenle Yeşil Yaprak ödülü aldı.

TEMA Vakfı’nın ilköğretim okullarında toprağın korunması ve ağaçlandırma konularında bilinçli bireyler yetiştirmek için yaptığı Yavru Tema çalışmasında, belirlenen kriterlere uyan sekiz okul, Büyük Kolej’de düzenlenen törenle Yeşil Yaprak ödülü aldı.

Altındağ Kaymakamı Hamza Duygun ve Nallıhan Belediye Başkanı Adnan Okur ile Milli Eğitim İlçe Müdürlüğü yetkililerinin de katıldığı törende, okullar yeşil yapraklarını Müdür, Rehber Öğretmen ve Yavru TEMA öğrencileri ile birlikte kürsüye çıkarak aldılar.

24 Yavru TEMA

Büyük Kolej Yavru TEMA Müzik topluluğunun şarkıları ile başlayan törende konuşan Tema Ankara Temsilcisi Mukadder Ekremoğlu, Yavru TEMA projesinin her geçen gün gelişerek yayıldığını, Ankara’da 24 okulun Yavru TEMA topluluğu kurduğunu ifade etti. Tamamen gönüllü bir çalışma gerçekleştirildiğini belirten Ekremoğlu, “İstiyoruz ki, bütün okullar gönüllü olarak bu çalışmaya katılmayı arzu etsinler” dedi. Törenle Yeşil Yaprak alan okullar şöyle: Hıdırlıktepe İlköğretim Okulu, Büyük Kolej İlköğretim Okulu, Gülen Muharrem Pakoğlu İlköğretim Okulu, Nebahat Keskin İlköğretim Okulu, Özel Doktorlar İlköğretim Okulu, Nallıhan Sakarya İlköğretim Okulu, Sıdıka Hatun İlköğretim Okulu, Yenimahalle 10. Yıl İlköğretim Okulu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!