Sanat kampına Ankara desteği

Güncelleme Tarihi:

Sanat kampına Ankara desteği
Oluşturulma Tarihi: Ocak 27, 2019 13:55

Ürgüp eski Belediye Başkanı ve 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerde CHP’nin Ürgüp adayı Bekir Ödemiş, bu yıl 16’ncısı düzenlenen Uluslararası Kapadokya Sanat Kampı’na katıldı.

Haberin Devamı

Nevşehir’in turistik beldelerinden Uçhisar’daki Karlık Evi’nde, dokuz ülkeden 10 sanatçının katılımıyla gerçekleşen sanat kampına, Ankara’dan Fırça Sanat Galerisi de destek verdi.
Kapadokya’ya sanatın çok yakıştığına dikkat çeken Ödemiş, bu doğrultudaki çabaların da bölgeye büyük katkı sağladığını söyledi. Ödemiş, “Bu etkinliği, Uluslararası Kültür-Sanat Takvimi’ne sokacağız” dedi.
Fırça Sanat Galerisi yönetmeni Semra Sancak, Uçhisar temalı tablo çalışmasını Bekir Ödemiş’e armağan etti ve “Sayın Ödemiş, Ankara’da da bizim, sanatçının yanında yer almıştır. Kendisine teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.
Türkiye, İngiltere, Özbekistan, Tunus, Çekoslavakya, Kıbrıs, Moğolistan, Kosova ve Çin’den 10 resim, heykel ve grafik sanatçısı Uluslararası Kapadokya Sanat Kampı’na katıldı. Bir hafta süren kamp dün sona ererken, sanatçıların yaptıkları eserler sergilenmeye başlandı.

BAKMADAN GEÇME!