Şampiyonun rotası belli

Güncelleme Tarihi:

Şampiyonun rotası belli
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 08, 2016 15:18

Kadrosunu iki yabancı kaleci ve bir kanat oyuncusu ile güçlendiren mavi-beyazlılar’ın Teknik Direktörü Serdar Eler, “Şampiyonlar Ligi elemesi başlamadan önce 6 üst düzey maç oynayacağız. Hedefimiz ligde yine zirve” diye konuştu.

Haberin Devamı

Geride kalan sezonu lig şampiyonluğu ve Süper Kupa zaferiyle tamamlayan Yenimahalle Belediyesi Kadın Hentbol Takımı, yeni sezon öncesindeki çalışmalarında vites yükseltti. Teknik patron Serdar Eler yönetiminde çalışmalarını Ankara’da sürdüren Yenimahalle Belediyesi, 76 antrenman ve 8 hazırlık maçı planlaması ile sistemli bir şekilde yeni sezona hazırlanıyor. Çalışmaların ilk etabını hafta sonunda bitirecek olan mavi beyazlılar, ikinci etap çalışmaları için 14 Ağustos’ta Polonya’ya gidecek. Altın Kanatlı Melekler, Polonya’da gerçekleştirilecek kamp sonunda, Avrupa’nın elit takımlarının katılacağı turnuvada mücadele edecek kadro büyük ölçüde korundu. Üst üste şampiyonluklar ve kupa zaferleriyle kadın hentboluna damga vuran Yenimahalle Belediyespor, şampiyonluğu getiren kemik kadrosunu korudu. Fransa Milli Takım kalecisi Armella ve Kamerun Milli Takım kalecisi İzabella’yı transfer eden Yenimahalle Belediyespor, Hırvatistan Milli Takımının yıldızı Maya Zebiç’i de kadrosuna kattı. Geçen sezon başında Uşak’a giden Buket’i tekrar yuvaya getiren mavi beyazlılar, Anadolu Üniversitesi’nden 21 yaşındaki milli oyuncu Sabihayı da renklerine bağladı.

Haberin Devamı

FAYDALI TRANSFERLER YAPTIK

Sezon öncesi çalışmalarına ve transferlere değinen teknik adam Serdar Eler, şunları söyledi:
“Verimli bir sezon öncesi dönemi geçiriyoruz. Sakat oyuncumuzun olmaması büyük avantaj. Şampiyonlar Ligi ön elemesine kadar en az 6 tane üst düzeyde hazırlık maçı oynayacağız. Bu çok iyi bir rakam. Kulüp yönetimimimize ve başkanımıza çok teşekkür ediyoruz. İnanılmaz destekleri ve teşvikleri var. Geçen sene şampiyon olan takımın yüzde 80’ini kadroda tuttuk. Hemen hemen bütün oyuncular kaldı. Şampiyon takımın kemik kadrosu devam ediyor. İhtiyaç gördüğümüz yerlere faydalı olacak transferler yaptık. Son 3 sezonda olduğu gibi yeni sezona da şampiyonluk parolası ile başlayacağız.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!