Sahneler canlanıyor

Güncelleme Tarihi:

Sahneler canlanıyor
Oluşturulma Tarihi: Kasım 03, 2020 22:48

Tiyatro ve şov dünyasının sevilen isimleri, bu ay Ankaralılarla buluşacak.

Haberin Devamı

Tiyatrodan stand-up şovlara, tek kişilik gösterilerden keyifli sohbetlere çeşitli etkinlikler, kentilere renkli anlar yaşatacak.

Sahneler canlanıyor


SOKAKTAKİ GÜNLÜK MİZAH

Ünlü komedyen Mesut Süre, tek kişilik gösterisi ‘Siz Hepiniz Ben Tek’ ile 6 Kasım Cuma saat 20.30’da Yenimahalle Nazım Hikmet Kültür Merkezi’nde sahne alacak. Mesut Süre, seyircinin de dahil olduğu eğlenceli gösterisinde, sokaktaki günlük mizahı sahneye taşıyor.

Sahneler canlanıyor


GELİRİ GÖRME ENGELLİLERE

‘Mandıra filozofu’ olarak bilinen Müfit Can Saçıntı’nın ‘İtiraz Ediyorum’ isimli gösterisi 7 Kasım Cumartesi akşamı saat 20.00’de Yenimahalle Belediyesi Dört Mevsim Tiyatro Salonu’nda Ankaralı izleyici ile buluşacak. Etkinlikten elde edilen gelir, görme engelli çocuklar yararına Uygar Görme Engelliler Derneği’ne aktarılacak.

Sahneler canlanıyor


AİLEDEN BİRİ GİBİ

Komedyen Cem İşçiler, tek kişilik gösterisi ile 7 Kasım Cumartesi akşamı saat 20.00’de Route’da, Ankaralılarla buluşacak. Gösterilerinde aileden biri gibi olan İşçiler, günlük hayata mizah penceresinden bakıyor.

Sahneler canlanıyor


BİR DELİYE FARKLI YORUM

Gogol’un ölümsüz eseri ‘Bir Delinin Hatıra Defteri’, Metin Zakoğlu yorumuyla 7 Kasım Cumartesi, Ankara Yeni Sahne’de izleyicinin karşısına çıkacak. Gogol’un eserini kendine has anlatımıyla yorumlayan Zakoğlu, bir şizofrenin iç dünyasının derinliklerine iniyor. Oyun, saat 20.00’de başlayacak.

Sahneler canlanıyor


HAYAT KİME GÜZEL

İstanbul Meydan Sahnesi oyuncuları ‘Hayat Kime Güzel’ isimli oyunlarıyla 7 Kasım Cumartesi saat 20.00’de Yıldız Kenter Tiyatro Salonu’nda performanslarını sergileyecek. Oyunda Faruk Sofuoğlu, Deniz Oral, Hacı Ali Konuk, Tuba Erdem ve Burçak Kabadayı rol alıyor.

Sahneler canlanıyor


PARTİDE NELER OLDU

Hakan Yılmaz’ın yönettiği ve Ebru Cündübeyoğlu ile rol aldığı ‘Ölün Bizi Ayırana Dek’, 13 Kasım Cuma saat 20.00’de Yenimahalle Nazım Hikmet Kültür Merkezi’nde Ankaralıların karşısına çıkacak. İki perdelik kara komedi oyununda, boşanmaya karar veren Cansu ve Serdar’ın kendileri için düzenlenen kutlama partisinde geçenler anlatılıyor.

ABUR CUBUR SOHBET

Oyuncular Rüştü Onur Atilla ve Doğan Akdoğan’ın gösterisi ‘Abur Cubur Show’, 13 Kasım Cuma saat 20.30’da Route Sahne’de izleyici ile buluşacak. İkili, yemekten sanata, aşktan baklavaya, anılardan bulaşığa, hayat koşturmacasından pide kuyruğuna her şeyi konuşmak istiyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!