Sahnede yaşam tartışması

Güncelleme Tarihi:

Sahnede yaşam tartışması
Oluşturulma Tarihi: Aralık 02, 2020 00:01

Bu sezon 10. sanat yılını kutlayan Ankara Devinim Tiyatro, ‘Muhteris Sükûnet’ isimli yeni bir oyunu sanatseverlerin beğenisine sundu.

Haberin Devamı

Oyun, bir set işçisinin takıntılı bir şekilde hayranlık duyduğu ünlü bir aktörü kaçırması, sonrasında yaşanan toplumsal ve sosyal sınıf, eşitsizlik ile adil bir yaşam tartışmalarını anlatıyor. Oyunda her karakterin bir gerçeği, öyküsü olduğunu kaydeden yönetmen Ahmet Yapar, şunları söyledi: “Oyun, başından sonuna kadar merak ve gerilimi dinç tutacak. İki kişi arasında geçen tartışmaları tetikleyen bir kişi daha var. Finale kadar kimin gerçek, kimin hayali karakter olduğunu tartıştıracak. Kimin gerçek, kimin hayal olduğu ise finalde çarpıcı bir şekilde karşımıza çıkıyor. Sürpriz son sevenler ve gizem çözmek isteyenler için kaçırılmaması gereken bir yapım. 2016’da ‘Sevda Şener Oyun Yazma Yarışması Başarı Ödülü’ kazanan bu oyun, finalinde seyirciyi bambaşka bir gerçekle yüzleştirecek.

Sahnede yaşam tartışması

27 Kasım’da Bambu Sahne’de prömiyeri yapılan oyun koronavirüs tedbirleri kapsamında sezon boyunca Bambu Sahne’de izlenebilecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!