Sahnede üçlü şov

Güncelleme Tarihi:

Sahnede üçlü şov
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 16, 2022 00:08

Müzik dünyasının üç önemli ismi Mercan Dede, Hayko Cepkin ve Ceza başkentte aynı sahnede buluştu. Üçlü, konser sonunda aynı anda sahneye çıkarak ‘Aldırma Gönül’ şarkısını birlikte seslendirdi.

Haberin Devamı

Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu’nun Avrupa Günü kutlamaları kapsamında ODTÜ Mezunları Derneği Vişnelik Tesisleri’nde gerçekleşen konserde sahneye ilk olarak Mercan Dede çıktı. Mercan Dede, farklı kökenlerden şarkıları bir araya getirdiği performansıyla büyük beğeni kazandı. Dede, daha sonra “Yaratanın bize en güzel cezası” diyerek Ceza’yı sahneye çağırdı. Kendisini coşkulu bir şekilde karşılayan Ankaralı hayranlarına teşekkür eden Ceza, şarkılarıyla dinleyenleri mest etti. Sahneyi son olarak Hayko Cepkin aldı. Cepkin, şarkıları kadar performansıyla da unutulmaz bir gece yaşattı. Gecenin finalinde ise üç isim aynı anda sahneye çıktı ve ‘Aldırma Gönül’ şarkısını seslendirdi. Seyircilerin yoğun alkışı ve tezahüratları nedeniyle ikinci kez aynı şarkıyı söyleyen Hayko Cepkin, Ceza ve Mercan Dede, müzik ziyafeti sundu. Avrupa Birliği’nin tüm Avrupa’da 2022 yılını ‘Gençlik Yılı’ ilan etmesi nedeniyle bu yıl ‘Umudumuz Hep Genç’ sloganıyla kutlanan Avrupa Günü etkinlikleri, mayıs ayı boyunca devam edecek.

İKİ YILDIZDAN BİRİ

Mercan Dede, konser sonunda “Bizi aydınlatan iki yıldız var. Biri galaksimizdeki yıldızlar, diğeri Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk” dedi. Hayko Cepkin de “Önemli olan yan yana durmak ve bir araya gelmek. Bizi biz yapan bu” diye konuştu.

Haberin Devamı

Sahnede üçlü şov

Konseri dinleyen 3 binin üzerinde Ankaralı, şarkılara hep bir ağızdan eşlik etti.

Sahnede üçlü şov

Gece, dans performanslarıyla renklendi.

Sahnede üçlü şov


ETKİNLİKLERDE RENKLİ GÖRÜNTÜLER

Öte yandan Avrupa Günü kutlamaları çerçevesinde Ankara’daki 75. Yıl Hipodromu’nda ‘12. Avrupa Günü Kupası Koşusu’ ile ‘16. Doğu-Batı Dostluk ve Barış Rallisi Uğurlama Töreni’ düzenlendi. Etkinliklere, Dışişleri Bakan Yardımcısı ve Avrupa Birliği(AB) Başkanı Büyükelçi Faruk Kaymakcı, AB Türkiye Delegasyonu Başkanı Büyükelçi Nikolaus Meyer-Landrut, AB ülkeleri büyükelçileri ile çeşitli Avrupa ülkelerinden ve Türkiye’den 80’in üzerinde amatör rallici ve yarışsever katıldı. Dışişleri Bakanlığı’nca 2011’den beri düzenlenen ‘12. Avrupa Günü Kupası Koşusu’ bu yıl da renkli görüntülere sahne oldu. Atların yarışını merakla izleyen katılımcılar yer yer heyecanlandı. Koşunun ardından gerçekleştirilen kupa takdim töreniyle birinci gelen Sadettin Boyraz’a ödülü verildi. ‘16. Doğu-Batı Dostluk ve Barış Rallisi’nde de kıyasıya mücadele söz konusuydu. Bakan Yardımcısı Kaymakcı ve büyükelçiler ikişer turluk bir yarış düzenledi. Kaymakcı, yarışın kazananının dostluk olduğunu söyledi. İHA

Sahnede üçlü şov


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!