Sağ şeritte can pazarı

Güncelleme Tarihi:

Sağ şeritte can pazarı
Oluşturulma Tarihi: Mart 25, 2014 01:36

Arızalandığı için sağ şeride geçmek üzere olan bir otomobile, arkadan hızla gelen başka bir otomobil çarptı. İki aracın da savrulduğu kazada 1’i çocuk 6 kişi yaralandı. Küçük bir kız şoka girerken, ağır yaralı anne dakikalarca ambulans bekledi

Haberin Devamı

Ankara-Samsun Yolu, Bayındır Barajı ışıklarını yaklaşık 500 metre geçtikten sonra meydana gelen trafik kazasında, 1'i çocuk 6 kişi yaralandı.
İddialara göre; Mustafa Akdeniz'in kullandığı 06 EAB 32 plakalı otomobil, Ankara istikametine doğru seyir halindeyken arızalandı.
Sağ şeride geçmek isterken aynı yönde seyir halindeki Emirzalı Koç'un kullandığı 43 SL 532 plakalı otomobil, araca büyük bir hızla çarptı. Çarpma sonucunda iki otomobil de savuruldu. Can pazarının yaşandığı olay yerine, itfaiye ve ambulans ekipleri sevk edildi. Durumu ağır olan Emirzalı Koç, sedyeyle ambulansa taşınarak, hafif yaralı diğer yolcuyla birlikte hastaneye kaldırıldı. Aynı araçta bulunan İsmihan K. isimli kadın, çevreden yetişenlerin yardımıyla araçtan çıkartılarak orta refüje yatırıldı. Kaza yapan öndeki araçta annesiyle birlikte bulunan ve hafif yaralanan küçük bir kız, girdiği şokun etkisiyle ağlamaya başladı. Anne, ağır yaralı halde otomobilde beklerken, küçük kız orta refüje yatırıldı.

Haberin Devamı

YEMİN EDERİM KAZA YAPTIK

Bu sırada, kazaya karışan araçlardan birinin sürücüsü olan Mustafa Akdeniz, aracın içinde yaralı halde bulunan kadının eşini arayarak, kazayı bildirmek istedi. Sürücü, ‘enişte’ diye hitap ettiği telefondaki kişiyi, kaza yaptıklarına ikna edemedi. “Kaza yaptık. Yemin ederim doğru söylüyorum. Sana ne yalan söyleyeceğim” diyen Mustafa Akdeniz, olay yerini de tarif etti.

GÖZYAŞLARINI TUTAMADI

Küçük kızın babası, kısa bir süre sonra olay yerine geldi. Eşini aracın içinde ağır yaralı halde ve kızını da ambulansın içinde gören baba gözyaşlarını tutamadı. Dakikalarca süren beklemeden sonra olay yerine gelen ambulanslar, orta refüjde bekleyen kadın ile aracın içinde bekleyen ağır yaralı kadını hastanelere götürdü. Polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!