Sabır gösterilsin belirleyici olacağız

Güncelleme Tarihi:

Sabır gösterilsin belirleyici olacağız
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 21, 2022 10:22

Yeni takımın zamana ihtiyaç duyduğunu dile getiren tecrübeli teknik adam, “Oyunumuzu geliştirirken belli şeyleri oturtmak ve tempoyu yakalamak kolay değil. Arayı doğru değerlendirmek adına gerekli idmanları yapıyoruz” diye konuştu.

Haberin Devamı

MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Mustafa Dalcı, “Oyunumuzu geliştirirken belli şeyleri oturtmak ve ritim yakalamak kolay değil. Bazen böyle ritim bozuklukları yaşayabiliriz. Bu arayı doğru değerlendirmek adına, sağlıklı geçmesi adına kendi tesislerimizde günde çift antrenmanla devam ediyoruz. Karagümrük maçında en güçlü şekilde sahada olacağız” diye konuştu.Spor Toto Süper Lig’in üçüncü haftasını bay geçen MKE Ankaragücü, ligin 4. haftasında deplasmanda Vavacars Fatih Karagümrük’e konuk olacak. Başkent ekibi, maçın hazırlıklarını Beştepe Tesisleri’nde sürdürüyor. Sarı-lacivertli ekibin Teknik Direktörü Mustafa Dalcı, Karagümrük maçı öncesinde Demirören Haber Ajansı’na (DHA) özel açıklamalarda bulundu.

YENİ BİR TAKIMIZ, ZAMAN GEREKİYOR

Konyaspor maçında oynanan oyunu Gaziantep FK karşılaşmasında sahaya yansıtamadıklarını belirten Dalcı, şöyle konuştu.“Bu takımın zamana mutlaka ihtiyacı var. Camianın, taraftarın, futbolcuların ve teknik heyetin buna sabırlı olması lazım. Çünkü çok yeni bir takımız. Oyunumuzu geliştirirken bir şeyleri rayına oturtmak ve tempo yakalamak kolay değil. Bazen böyle inişli çıkışlı dönemler yaşayabiliriz. Maç yapmadan geçtiğimiz bu dönemi doğru değerlendirmek istiyoruz. Karagümrük karşısında en güçlü şekilde sahada olacağız.”

Haberin Devamı

GÜÇLÜ ANKARAGÜCÜ İÇİN ÇALIŞIYORUZ

“Ankaragücü olarak bu sezon 8 defa İstanbul deplasmanına gideceğiz. Bizim için bir dezavantaj, İstanbul takımları için de bir avantaj gibi duruyor. Ben oyuncularıma her zaman söylüyorum, kimle oynadığın ya da nerede oynadığın çok önemli değil. Ne kadar istediğin ve sahada mücadele anlamında rakipten ne kadar yüksek durduğun çok önemli. Dolayısıyla belirleyici olan biziz. Biz ne istersek sahada başımıza onlar gelebilir. Belirleyici olan Ankaragücü olacak bu sene. Sahada güçlü bir Ankaragücü’nün olması için sürekli çalışıyoruz. En kısa zamanda ligde güçlü oyunumuzla yer alacağız.”

Sabır gösterilsin belirleyici olacağız

Haberin Devamı

UROS DIŞINDAKİ OYUNCULAR ANTRENMANDA

“Karagümrük maçı öncesi takımda bir eksiğimiz var. Sadece, yeni transferlerden Uros Radakovic takıma bir türlü katılamadı. Aslında sezona bizle beraber başladı ancak antrenmanda bir adale yırtığı yaşadı. Oyuncumuzun tedavisi devam ediyor. Bireysel çalışmalara geçen hafta başladı. Sanırım 3-4 gün içerisinde bizimle olacak. Onun dışında bütün oyuncularımız bizimle beraber. Herhangi bir sorunumuz yok. Sadece bir iki oyuncumuzun fiziksel anlamda eksiği var. Onları tamamlamak adına çalışmalarımıza devam ediyoruz.”

Sabır gösterilsin belirleyici olacağız

JESE, KARAGÜMRÜK MAÇINDA SAHADA OLACAK

Jese Rodriguez’te bir aksilik olmazsa Karagümrük maçında sağlıklı bir biçimde sahada olacak. Jese önemli ve değerli bir oyuncu. Bize katkı sağlaması adına aldık. Camianın ve taraftarın ondan beklentisi büyük. Gerçekten kendisi de bu anlamda çok mütevazı. Kulübüne sahip çıkıyor. Sürekli buraya çok fayda sağlamak adına geldiğini söylüyor. Sahada da saha dışında da gerek davranışlarıyla gerek antrenmandaki verimiyle bize pozitif anlamda değer kazandırıyor. Bize çok faydalı olacağını net bir şekilde söyleyebilirim. Jese gibi oyunculara en güçlü oldukları zaman sahada yer vermek işi en doğrusu.”

Haberin Devamı

PLANLAMAMIZI DOĞRU BİR ŞEKİLDE YAPTIK

“Ankaragücü olarak bu sezon, içeride ve dışarıda bir oyun anlayışına sahip olarak pozitif bir futbol sergilemeyi hedefliyoruz. Topa, oyuna hakim olan, rakip takımı çok fazla oynatmayan, futbolun güzelliklerini, yetenekleri net bir şekilde ortaya çıkartan bir anlayış planladık. Herhalde bu ligde en genç takımlardan biriyiz. Dolayısıyla potansiyeli yüksek, uzun yıllar futbolda önemli işler yapabilecek kapasitede değerli oyuncularımız var. Bunları öne çıkartmak adına da mutlaka pozitif futbol oynamak gerekiyor ki onların gerçek değerleri ve yetenekleri sahaya yansısın. Planlamamız tamamen güçlü bir takım, pozitif bir futbol. Sürekli seyir zevki yüksek bir oyun ve güvenli bir oyunla asansör değil, yıllarca bu ligde devam eden bir Ankaragücü oluşturmak adına planlama içerisindeyiz.”

BAKMADAN GEÇME!