Rotarylerin çimde dansı

Güncelleme Tarihi:

Rotarylerin çimde dansı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 04, 2009 00:00

Ankara Koru Rotary Kulübü tarafından düzenlenen “Çimler Üstünde Dans” etkinliği, Avusturya Büyükelçiliği’nin bahçesinde gerçekleşti.

Haberin Devamı

1998 yılında kurulan Ankara Koru Rotary Kulübü’nün geleneksel olarak düzenlediği “Çimler Üstünde Dans” etkinliğinin onuncusu, Avusturya Büyükelçiliği’nin bahçesinde yapıldı.Geceye Avusturya Büyükelçisi Heidermaria Gürer ev sahipliği yaptı. Yardım etkinliğine İstanbul cemiyet hayatının ünlü isimlerinden sosyetik güzel Derin Mermerci ve sevgilisi Tolga Egemen de katıldı. Oldukça samimi görüntüler veren ikili, gözlerden uzak bir masada dostları Ümit ve Deniz Kınav ile birlikte vakit geçirdi.
Soğuk gece ısındı
Gecede sahne alan Serenad Bağcan’a, orkestrada Grup Jazzgır eşlik etti. Gecenin ilerleyen saatlerinde sahne alan Levent Dörter, geceyi ısıtan isim oldu. Dörter, söylediği hareketli şarkılarla konuklara unutamayacakları bir gece yaşattı. Açık büfe yiyecek ve içeceklerin ikram edildiği gecede Ankaralılar, soğuk havaya aldırmadan dans etmenin keyfini çıkardı.

Haberin Devamı

Toplumsal Hizmet

2000 yılından beri Toplumsal Hizmet Projesi’ni gerçekleştiren Ankara Koru Rotary Kulübü, bu yıl Avusturya Büyükelçiliği’nde düzenlenen konserin gelirini ise “Temiz Su” projesinde kullanacak. Koru Rotary Kulübü Başkanı Meral Evrensel, kulüp olarak topluma hizmet etmeyi bir yaşam biçimine dönüştürdüklerini söyledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!