Rotary’den sosyal sorumluluk panayırı

Güncelleme Tarihi:

Rotary’den sosyal sorumluluk panayırı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 03, 2012 00:00

Geleneksel Ankara Gaziosmanpaşa Rotary Kulübü Güz Panayırı, Gölpark Sidelya’ da gerçekleştirildi.

Haberin Devamı

Bu yıl ki panayırdan elde edilen gelir ise çeşitli projelerin yanında Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi’nin eksikleri için kullanılacak.
17.si düzenlenen GOP Rotary Güz Panayırı, bu yıl “Hizmet Yolu ile Barış” sloganıyla gerçekleştirildi. Ankaralı Rotaryenlerin yaz dönüşü buluşma ve özlem gidermesine vesile olan panayırda, katılımcılar aileleri ile birlikte sıcak havanın tadını çıkardı. Gün boyu süren etkinlikte 7’den 70’e tüm katılımcılar doyasıya eğlenirken, canlı müzik eşliğinde gün boyu çimenler üzerinde dans ettiler.

Panayır geliri sağlığa

Çeşitli markaların stand açtığı panayırda Rotary Kulübü kadın üyeleri de kendi hazırlamış oldukları yemekleri konuklara sundular. Üyeler yemeklerden elde edilecek gelirin sosyal projeline harcayacaklarını ifade etti. Ankara GOP Rotary Kulünü Başkanı Mete Özyörük ise anne ve çocuk sağlığı, hastalıkların önlenmesi ve tedavisi, temel eğitim gibi yedi temel alanda hizmetlerini yoğunlaştırdıklarını belirterek, “Bu panayırdan elde edilecek gelir, birçok toplumsal gelişim projelerimiz yanında, Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi yeni doğan ünitesine, çocukların kan analizi yapılarak, hastalıkların tespit edilip tedavi sürecinin hemen başlamasını sağlayan gelişmiş bir sistemin alınmasında kullanılacaktır” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!