Ricardo Faty’nin koronavirüs testi pozitif çıktı

Güncelleme Tarihi:

Ricardo Faty’nin koronavirüs testi pozitif çıktı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 06, 2020 09:56

 MKE Ankaragücü’nün Senegalli orta saha oyuncusu Ricardo Faty’nin koronavirüs testi pozitif çıktı. 

Haberin Devamı

Süper Lig ekiplerinden MKE Ankaragücü’nde sağlık ekibinin talimatları doğrultusunda önceki gün kulüp yöneticileri, teknik ekip, futbolcular ve kulüp çalışanlarına 4’erli gruplar halinde koronavirüs testi yapıldı. Test sonuçları dün gelirken, ilk şok sabah saatlerinde yaşandı.

Ricardo Faty’nin koronavirüs testi pozitif çıktı


GİRİŞ-ÇIKIŞLAR KAPATILDI

Beştepe Tesisleri’ni karantinaya alan ve giriş-çıkışları kapatan Ankaragücü yönetimi, tüm sporcuların test sonuçlarının çıkmasının ardından harekete geçti. Yönetim, takımda sadece Ricardo Faty’nin sonuçlarının pozitif çıkmasının ardından diğer futbolcuları motive etmeye çalıştı. Dün sadece kalecilerin çalışmasına izin verilirken, yaşanan olay sonrası kaleciler de tesislerden ayrıldı. DHA

DURUMU AĞIR DEĞİL

Haberin Devamı

MKE Ankaragücü Kulübü Başkanı Fatih Mert, “Futbolcumuz hastanede tedavi altında. Durumu ağır değil. Bir süre daha kontrol altında tutulacak” dedi.

Ricardo Faty’nin koronavirüs testi pozitif çıktı

Testi pozitif çıkan Ricardo Faty hastahaneye yatırılarak karantina altına alındı ve yeni testler yapılmaya başlandı.

ANTRENMANLARA 11 MAYIS’A KADAR ARA VERİLDİ

MKE Ankaragücü, 11 Mayıs’a kadar antrenmanlara ara verildiğini duyurdu.
Kulüpten yapılan açıklamada, “5 Mayıs Salı günü başlamasını planladığımız antrenmanlara, bir oyuncumuzun COVID-19 testinin pozitif çıkması nedeniyle 11 Mayıs Pazartesi gününe kadar tedbir amaçlı ara verilmiştir. Bu tarihte yeniden yapılacak test sonucuna göre, yeni programımız belirlenecektir” denildi. Oyuncuların, bu süreçte teknik heyetin önerdiği programlara bireysel olarak devam edeceği ifade edildi.

KÜLÜPLERDEN GEÇMİŞ OLSUN PAYLAŞIMI

Başkent temsilcileri Gençlerbirliği, Osmanlıspor ve Keçiörengücü’nün yanı sıra çok sayıda kulüp, dün peş peşe paylaşılan mesajlarla MKE Ankaragücü’ne “Geçmiş olsun” dileklerini iletti.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!