Rengârenk eğlence

Güncelleme Tarihi:

Rengârenk eğlence
Oluşturulma Tarihi: Nisan 26, 2022 15:00

Keçiören Fatih Caddesi’nde rengârenk oyuncakların bulunduğu lunapark, miniklerden yoğun ilgi görüyor. Lunapark bayram boyunca 4-8 yaş grubuna ücretsiz hizmet vermeye devam edecek.

Haberin Devamı

Keçiören Belediyesi’nin Fatih Caddesi üzerinde inşa ettiği ‘Lunapark Çocukların Dünyası’ gece gündüz dolup taşıyor. Gün içinde ve iftardan sonra tıklım tıklım dolan parkta, 4-8 yaş grubu minikler gönüllerince eğlenerek renkli görüntüler oluşturuyor. Dönme dolap keyfi yaşamak isteyenler aileleriyle birlikte heyecanlı anlar yaşıyor. Lunaparkın bayramda da ücretsiz hizmet vereceğini belirten Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, “Artık çocuklarımız ve gençlerimiz eğlenmek için Keçiören dışına çıkmak zorunda kalmıyor. Gerek spor tesisleri gerekse eğlence alanlarıyla şehrimizi bir cazibe merkezi haline getirdik. İlçemizdeki park ve spor tesislerimize Ankara’nın birçok noktasından gençlerimiz geliyor. Çocuklarımızın yeni eğlence merkezi olan lunaparkımız bayram hediyesi olarak ücretsiz hizmet verecek” dedi.

Rengârenk eğlence


5 BRANŞTA ATÖLYE ÇALIŞMASI

Haberin Devamı

Öte yandan Keçiören Belediyesi Mehmet Ali Şahin Çocuk Eğitim Merkezi’nde(ÇEM) çocukların bilişsel ve fiziksel gelişimlerine destek olmak için 5 farklı branşta atölye çalışması yürütülüyor. Hafta içi sürdürülen; okul öncesi, akıl oyunları, masal-çocuk edebiyatı, jimnastik ve İngilizce atölyelerinde minik öğlencilerin okula ön hazırlık motivasyonları geliştirilerek bilişsel motor ve psiko-sosyal becerileri artırılıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!