Oluşturulma Tarihi: Ocak 21, 2011 00:00
Ankaralı balık severlerin yeni adresi Rasgele Restoran, aynı mekanda sunduğu beş farklı alternatif alanla beğeni topluyor.
Bodrum, Amasra, Saroz, Kekova ve Olympos’un atmosferini yansıtan beş farklı dekoruyla dört ay önce hizmete giren Rasgele Restoran zengin menüsüyle de dikkat çekiyor. Restoran sahibi Gürbüz Dağlı fiyatların çok uygun olduğu ve fiyatların insanların evlerindeki maliyete çok yakın olduğunu söyledi. Mekanın, yoğun ve stresli bir günün yorgunluğunu atmak için birebir olduğunu söyleyen Dağlı Rasgele Restoranla ilgili şunları söyledi:
Beş farklı mekan
Mekan geniş olduğu için insanları hergün ayrı bir yerde ağırlamak amacıyla beş farklı konsept uyguladık. Müşterilerimiz Bodrum, Amasra, Saroz, Kekova ve Olympos’u yansıtan dekorlar ve cıvıl cıvıl renklerle günün tüm yorgunluğunu atıyor.
Zengin Ege Mutfağı
Mutfağımız çok zengin. Ege Mutfağının tüm ürünlerini taze ve mevsiminde sunuyoruz. Tuzda balık ,
balık mantı, balık kokoreç, balık pastırması, levrek marin, deniz börülcesi gibi lezzetlerin yanısıra her türden balık ve taze sebzelerin yer aldığı bir hal bulunuyor. Müşterimiz kendi balıklarını seçebiliyor.
Restoranın üst katında bir de ocakbaşımız var. Türkiye’de ilk ocakbaşında balık yapan restoran biziz. Müşterilerimiz kendi seçtikleri balıkları ocakbaşında keyifle taze olarak yiyebiliyor. Bunun dışında balık mutfağında uzman personelimiz bulunuyor. Müşterilerimiz ulaşım ve otopark sorunu yaşamadan keyifle vakit geçirebiliyor.