Püf noktası ballı süt

Güncelleme Tarihi:

Püf noktası ballı süt
Oluşturulma Tarihi: Aralık 31, 2011 00:00

ESKİŞEHİR Yolu üzerinde ikinci şubesiyle hizmet veren Çiçek Lokantası’nın 23 yıllık ustası Sami Sarı, lezzetli bir yılbaşı hindisi için önerilerde bulundu.

Haberin Devamı

Yılbaşı için yoğun sipariş olduğunu kaydeden Sami Sarı, hindi pişirme işinin ustasına bırakılması gerektiğini söyledi. Yine de evde hindi yapacaklara da tavsiyelerde bulunan Sarı, “Kestaneleri önce bir süre fırınladıktan sonra ballı süt içinde kaynatıyoruz. Hem daha yumuşak hem daha lezzetli hem de farklı bir aroması oluyor, böylelikle pilava da ayrı bir lezzet katıyor” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!