Program yerine özel partiler

Güncelleme Tarihi:

Program yerine özel partiler
Oluşturulma Tarihi: Ocak 03, 2014 01:02

Yılbaşı gecesinin hafta içine denk gelmesi nedeniyle bu yıl Ankara sosyal hayatının önde gelen isimleri, yeni yıla Başkent’te girmeyi tercih etti. Cemiyet hayatının tercihi ise otellerde düzenlenen programlar yerine, özel partiler oldu.

Haberin Devamı

Sosyal hayatın önde gelen isimlerinin bu yılbaşı için tercihi özel partilerden yana oldu. Otellerde düzenlenen ve ünlü isimlerin sahne aldığı yılbaşı eğlenceleri, Ankara’nın ünlüleri ve cemiyet hayatı tarafından rağbet görmedi.

40 KONUKLU ÖZEL PARTİ

İş adamları Suat Durkan ve Cenk Tangil, geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da yakın dostları için özel bir gece organize etti. Ramada Plaza Otel’de düzenlenen yılbaşı kutlamasında çocuklar, kendileri için ayrılan özel bölümde oynarken, aileleri de keyifli sohbetler ve müzikler eşliğinde 2014’ü karşıladı. Geceye Kamil ve Neslihan Uzel çifti, Sefa Çol ve eşi Nagehan Çol’un da aralarında bulunduğu 40’a yakın konuk katıldı.

AİLE BÜYÜKLERİYLE YILBAŞI

Ramada Plaza Otel’in sahibi Kemal Erdoğan ve eşi Gül Erdoğan, yeni yılı No4 Restoran’da karşıladı. Çifte, aile büyüklerinin yanısıra Medicana Ankara Hastanesi Genel Müdürü Oğuz Engiz ve eşi Banu Engiz de eşlik etti.

Haberin Devamı

CAZ MÜZİK EŞLİĞİNDE KUTLAMA

Gaziosmanpaşa’daki Samm Otel, yılbaşı gecesi özel davetlileri ağırladı. Otel sahibi Ali Akman ve eşi Saba Akman, geceyi yakın dostlarıyla geçirdi. Çifte İstanbul’da yaşayan kızları Melisa ve Kanada’da eğitim gören kızları Müge de eşlik etti. Samm Otel’deki yılbaşı programına katılanlar arasında Selim ve Akya Gençler çifti, Gürsel Başeğmez ve eşi Nursel Başeğmez gibi isimler yer aldı. Konuklar, caz müziğin sevilen isimlerinden Pınar Ayhan’ın şarkılarıyla keyifli bir gece geçirdi.

DİZİ EKİBİ EVDE BULUŞTU

Deniz Yıldızı dizisinin sevilen isimleri Cantuğ Turay, Begüm Topçu, Tuan Tunalı ve Hazal Filiz Küçükköse, aynı diziden rol arkadaşları İlay Tiryaki Belman ve eşi Can Belman’ın evinde yeni yılı karşıladı. Gruba bazı yakın arkadaşları da eşlik etti. Geç saatlere kadar eğlenen Deniz Yıldızı ekibi, 2014 için sağlık ve mutluluk diledi.

BAŞ BAŞA YEMEK YEDİLER

Ankara İl Kültür ve Turizm Müdürü Doğan Acar ve eşi Devlet Tiyatroları Eski Genel Müdürü Mine Acar, yeni yılı Trilye Restoran’da baş başa yemek yiyerek geçirdi.

DİSKO GECESİ

Portekiz elçiliği çalışanlarından Ana Luise Riquita ve Ukraynalı diplomat Yulia Lyhaschuk, Swissotel’de düzenlenen programa katıldı. Riquita’yı yılbaşında Portikez’de yaşayan kızı Mariana Riquito da yalnız bırakmadı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!