Polisin aşk kurşunları

Güncelleme Tarihi:

Polisin aşk kurşunları
Oluşturulma Tarihi: Mart 18, 2016 16:58

Polis memuru A.Y., kendisi gibi polis olan sevgilisi ile 2 ay önce ayrıldı. Kadın polis “Barışalım” teklifini kabul etmeyince A.Y., eski sevgilisi ile yanındaki arkadaşını sokak ortasında beylik tabancasıyla öldürdü.

Haberin Devamı

Çankaya’nın Sokullu Caddesi Mehmetpaşa Sokak’ta, dün sabah saatlerinde ‘aşk cinayeti’ yaşandı. İddiaya göre Ankara Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü’nde görevli polis memuru A.Y., uzun süre ilişki yaşadığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şubesi’nde çalışan kadın polis N.T.B. ile 2 ay önce ayrıldı. A.Y.’nin tekrar barışma isteğine N.T.B. olumsuz yanıt verdi. Bunun üzerine A.Y., dün kadın polis N.T.B.’nin Çankaya Sokullu Caddesi Mehmetpaşa Sokak’taki evinin önüne giderek beklemeye başladı. Mesaiye gitmek için evinden çıkıp, binanın altındaki kuaföre giren N.T.B., bir süre sonra Ankara Hali’nde kabzımallık yapan arkadaşı Ş.D.’nin kapının önünde kendisini beklediğini söylemesiyle dışarı çıktı. Bu sırada iki apartman geride arabanın içinde bekleyen A.Y., çiftin yanına yanaşarak beylik tabancasıyla ateş etmeye başladı, ardından da arabasına binerek olay yerinden uzaklaştı.

Haberin Devamı

OLAY YERİNDE ÖLDÜLER

Kadın polis N.T.B. ile kendisini almaya gelen arkadaşı Ş.D., olay yerinde hayatını kaybetti. Yapılan incelemede olay yerinde 9 boş kovan bulundu. Cumuhriyet Savcılığı, cinayetle ilgili soruşturma başlattı. Cinayetten sonra arabasıyla kaçan polis memuru A.Y., emniyete giderek teslim oldu. Olayın yaşandığı cadde bir süreliğine trafiğe kapatıldı.

SÜREKLİ ŞİDDET GÖRÜYORDU

Komşularından edinilen bilgiye göre, N.T.B. uzun süre ilişki yaşadığı eski sevgilisi A.Y. tarafından, ayrıldıktan sonra da şiddet görüyordu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!