Para bulamayınca sigaraları çaldılar

Güncelleme Tarihi:

Para bulamayınca sigaraları çaldılar
Oluşturulma Tarihi: Mart 23, 2009 00:00

Son aylarda artan hırsızlık olaylarına bir yenisi daha eklendi. Gece markete giren soyguncular kasadaki 100 TL ile 2 bin TL değerinde sigaraları alıp kaçtı.

Haberin Devamı

KIRIKKALE’de gece markete giren soyguncular kasadaki 100 TL ile 2 bin TL değerinde sigaraları alıp kaçtı. Kimliği belirsiz soyguncular Yaylacık Mahallesi, Ulubatlı Hasan Caddesi üzerinde bir apartmanın altında bulunan Ercan Yalpa’ya ait markete girdi.
Kaçarken gördüler
Kasadaki parayı ve raflardaki sigaraları alan soyguncular kaçtı. Apartmanda oturanların gürültüyü duyup dışarı çıkınca soyguncuların kaçtığını gördü ve marketin sahibi Ercan Yalpa’ya haber verdi.
Soyulan markete polislerle birlikte gelen Ercan Yalpa, kasadaki 100 TL’nin alındığını ve çalınan sigaraların değerinin de 2 bin TL olduğunu söyledi.
Ekip sayısı arttı
Market girişiyle içeriden parmakizi ve delil toplayan polis, soyguncuların kimliklerini saptayıp yakalamak için çalışma başlattı. Emniyet yetkilileri son aylarda artan hırsızlık olaylarına karşı ekip sayınısı artırdı. Yalpa, hırsızların biran önce yakalanmasını istedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!