Özakman Diriliş’i anlattı

Güncelleme Tarihi:

Özakman Diriliş’i anlattı
Oluşturulma Tarihi: Mart 31, 2008 00:00

Uluslararası Lions 118-U Anadolu Yönetim Çevresi Federasyonu ve Çankaya Belediyesi’nin ortaklaşa düzenlediği "Çanakkale Şehitleri ve Şehitler" konulu söyleşi, verilen bir kokteylin ardından Çankaya Belediyesi Çağdaş Sanatlar Merkezi’nde gerçekleşti.

Değerli yazar Turgut Özakman’ın Çanakkale Savaşı’nı konu alan akıcı, keyifli, kimi zaman hüzünlü, kimi zaman da neşeli sohbetiyle katılımcılar "gerçek tarih"i anlamanın ve anlatmanın önemini bir kez daha hatırladılar. Programın başında bir konuşma yapan Uluslararası Lions 118-U Anadolu Yönetim Çevresi Federasyonu Genel Başkanı Nedret Yılmaz, böyle özel zamanlarda bu kadar ulvi bir nedenle bir araya gelmiş olmanın yaşattığı sevinci vurgularken hem Turgut Özakman’a, hem Çankaya Belediye Başkanı Prof. Dr. Muzaffer Eryılmaz’a hem de katılımcılara teşekkür etti.

Müzik dinletisi

Yazar Özakman’ın söyleşisinin ardından sahneye gelen Nedret Yılmaz, Özakman’a ve Başkan Eryılmaz’a hediyelerini sundu. Muzaffer Eryılmaz, Turgut Özakman gibi değerli bir yazarın kitaplarını evlenen her çifte armağan ettiklerini, geçmişimizin O’nun gibi kalemlerin sayesinde anlaşılarak geleceğe taşınacağını ifade etti.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!